Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie umiem zorganizowac czasu, meczy mnie chodzenie do pracy. Kto jeszcze?

Polecane posty

Gość gość

Meczy mnie chodzenie do pracy. To trwa za dlugo! Praca 8h, czasami dluzej. Dojazd 2-3h. Zakupy, obiad, sen - i zostają 2 godziny, które można wykorzystać albo na odpoczynek, albo na hobby, albo na spotkanie z partnerem, albo na sprzątanie. Nie wszystko naraz. Za malo. Najbardziej lubie spacery w okolicach południa. Nie ma szans.

Gość gość
U mnie dojazd do pracy + dojście wynosi ok. 30 minut (dojście na przystanek - 12 minut, dojazd autobusem - do 15 min + dojście do pracy - 5 minut). Zmień pracę na taką, gdzie nie bedziesz musiała tyle dojezdzać, bo to jest masakra - 2-3 h do pracy jechać. Ostatnio przegladałam oferty pracy, bo zamierzam ją zmienić na lepiej płatną i była jedna ciekawa oferta z tym że jak zobaczyłam, gdzie mieści się firma to odechciało mi sie dojeżdzać dwoma autobusami, gdzie czas ogólny na dojazd trwałby ok. 1 godz.

Gość gość
A co mają powiedzieć ludzie, którzy pracuje po 10 lub 12 godzin dziennie? Wtedy nie ma czasu na nic. Takie życie, takie czasy.

Gość gość
Właśnie zmieniłam pracę. Dojazd do poprzedniej zajmował mi 4-5h dziennie, a siedziałam tam 9h. I mam dość... pracy ogólnie :(

Gość gość
dziś to sry, ale chyba na jakimś totalnym odludziu mieszkasz, że praca tak daleko od miejsca zamieszkania.

Gość gość
Mieszkam w jednym z największych polskich miast, tylko poprzednia praca była poza miastem (lepsze warunki), a obecnie mamy generalny remont i paraliż komunikacyjny. Pracuję w miejscu, gdzie są straszne korki.

Gość gość
A chodzi mi głównie o to, czy nie wydaje się Wam, że nawet te 5 dni po 8h to strasznie dużo?