Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak poznac czy on jest mna zainteresowany ?

Polecane posty

Gość gość

tak zeby sie nie zblaznic, bo moze mi sie tylko wydawac

Gość gość
Jak nie ma wylewnego charakteru w tych kwestiach, to cieżko się dowiedzieć.

Gość gość
nie zamierzam sie pytac wprost bo mnie wysmieje ale moze jakies gesty, ktore beda sugerowac ?

Gość gość
Ale na obecnym etapie zauważa cię czy traktuje jak powietrze?

Gość gość
Nie wydaje Ci się! ❤️

Gość gość
Prosty (wielokrotnie) sprawdzony sposob. Podczas rozmowy przypadkiem go dotknij opuszkami palcow po ramieniu lub po rece. Patrz w oczy i usmiechaj sie szeroko. Jak bedzie sie do ciebie usmiechal, tzn podobasz mu sie. Faceci nie usmiechaja sie “tak” do kobiet na ktore nie leca

Gość gość
Rady jak dla nastolatków :D

Gość gość
Jeżeli on jest nieśmiały nigdy się nie dowiesz czy jest tobą zainteresowany dopóki nie zaczepisz go jako pierwsza z własnej inicjatywy.

Gość gość
Kobieta klejaca sie do faceta to albo zalosny widok albo zacheta na seks. Dlatego kobiety nie robia nic.

Gość gość
08.41 Nie zgadzam się z tobą. To nie jest żałosny widok. Wręcz przeciwnie. Gdy byłem na I roku studiów urządziłem w domu imprezę gdyż rodzice wyjechali do rodziny na wieś. Miałem wolną chatę. Zaprosiłem kolegów i koleżanki z mojej paczki. Wśród nich była piękna koleżanka, którą poznałem za pośrednictwem innej kumpeli. Ta koleżanka była zajęta. Miała chłopaka. Na imprezę przyszła sama. Uważałem, że była poza moim zasięgiem. Była tak śliczna, że już sama jej uroda mnie onieśmielała. No i była jednak zajęta, a zajęte dziewczyny to temat tabu. Są zwykle nietykalne i trzymają się na dystans od innych chłopaków. Na tej imprezie ta piękna dziewczyna zaczęła mnie podrywać. Byłem w szoku. Przytulała się do mnie. Pocałowała mnie i nie był to tylko cmok czy pocałunek w policzek. Obejmowaliśmy się. Byłem szczęśliwy, że mimo tego, że ma chłopaka, traktowała mnie przez te parę godzin jak swojego chłopaka. Inna sprawa gdyby podrywała mnie na imprezie dziewczyna, która by mi się nie podobała. Wtedy bym uciekał. Miałem kiedyś taką sytuację. Przyznaję, że czułem się wtedy zażenowany gdyż dawanie kosza dziewczynie, wcale nie należy do przyjemności.

Gość gość
9:11 Znowu ten p***b ze swoimi durnymi historiami

Gość gość
gość wczoraj Ale na obecnym etapie zauważa cię czy traktuje jak powietrze? x Czasem traktuje jak powietrze jak gdzies sie mijamy, nie zagaduje, nie zaczepia, a czasami wpatruje sie we mnie jak gdzies obok jestem.

Gość gość
Ma cię w d***e. Nie doszukuj się niczego bo by cie nie olewal.

Gość gość
dziś ok, bardzo mozliwe, tylko dlaczego sie wpatruje we mnie, zerka na mnie jak gdzies stoje obok, bo troche mnie to irytuje skoro ja twierdzisz ma mnie w du/pie, hm?

Gość gość
Facet klejący się do kobiety to albo żałosny widok albo zachęta na seks. Dlatego faceci nie robią nic.

Gość gość
dziś nawiazanie rozmowy nie jest klejeniem sie i wielu facetow ma normalne podejscie do poznawania kobiet, w przeciwienstwie do ciebie

Gość gość
12:51 zawsze przy tematach gdzie kobieta czeka na inicjatywę od mężczyzny przerabiasz tekat na wersję męską. Z jakiego powodu to robisz? Skoro masz inne zdanie opisz własnymi słowami?

Gość gość
Zamiast wciąż krytykować innych napisz swoją historię. Chętnie poczytamy. Czyżbyś zazdrościł innym tego, że mieli przyjemne sytuacje z płcią przeciwną, a ty ich nie miałeś- no bo jak inaczej wyjaśnić to nieprzyjazne i wulgarne nastawienie do innych forumowiczów.

Gość gość
dziś zignorujcie typa, koles ewidentnie ma problemy natury psychicznej

Gość gość
Nawiązanie rozmowy nie jest klejeniem się i wiele kobiet ma normalne podejście do poznawania facetów, w przeciwieństwie do ciebie.

Gość gość
zawsze przy tematach gdzie kobieta czeka na inicjatywę od mężczyzny przerabiasz tekat na wersję męską. Z jakiego powodu to robisz? Skoro masz inne zdanie opisz własnymi słowami? x Ktoś po prostu pokazuje w ten sposób w pełni obłudę kobiet. Wymagają zachowań od facetów, na które ich same nie stać. Albo piszą np. "facet powinien to", facet powinien tamto". A nic nie powinien, co najwyżej może. Takie odbijanie piłeczki jest właśnie idealne - to, co próbujesz stosować wobec innych, stosuj i wobec siebie. Nie bądź obłudna. Nie bądź hipokrytką.

Gość gość
Gosc 12.38 muszę się przyznac,ze ja tak robię to pewnej ladnej dziewczyny,cięzko mi zagadac to się nazywa niesmialosc :)

Gość gość
No i wierz mi,nie wysmieje ciebie jak zerka to mu się podobasz.

Gość gość
17:46 a jezeli jednak mu sie nie podobam a zerka poprostu tak sobie? I zrobie z siebie debilke

Gość gość
Bez ryzyka nie ma wynika :)

Gość gość
Usmiechnij się do niego jak odwzajemni to dzialaj.

Gość gość
Jak zerka to mu sie podobasz. Poza tym takie rzeczy sie zawsze wie, i to co Ci podpowiada intuicja, to najprawdopodobniej dobrzeCi podpowiada. Ale to, ze mu sie podobasz, wcale nie musi oznaczac, ze chce sobie z Toba zycie ukladac. Moze jest zajety.

Gość gość
Jesli mezczyzna nie zna kobiety osbiscie, tylko z widzenia i nigdy z nia nie rozmawial i podoba mu sie to po patrzeniu na kobiete stwierdza czy z ta kobieta chcialby byc ?