Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alina123495

Czy to był gwałt? Czy molestowanie?

Polecane posty

Gość alina123495

Mam nietypowy problem. Wiem, wiem byłam strasznie głupia, nie musicie mnie za to krytykować bo sama zdaję sobie sprawę co zrobiłam, naprawdę nie wiem co wtedy mi strzeliło do głowy. Byłam na imprezie na której wypiłam sporo alkoholu, do tego momentu że aż wymiotowałam, urywał mi się również tego wieczoru film. Źle się czułam, więc kolega poznany na domówce zaproponował mi, że odwiezie mnie do domu. Nie wiem czemu, ale nie protestowałam gdy okazało się, że odwiózł mnie do swojego domu. Gdy weszliśmy do niego, gość zaczął się do mnie dobierać, wybuchnęłam płaczem i prosiłam, żeby mnie zostawił. Tak też było- zostawił mnie, a ja położyłam się spać do jego łóżka. On miał spać w pokoju obok. Rano obudziłam się w momencie, kiedy jego palce mnie penetrowały, a on obmacywał moje ciało. Nie chciałam tego, zaczęłam wrzeszczeć żeby przestał. Stąd moje pytanie:do czego byście to zaliczyli? Czy to było molestowanie czy gwałt?

Gość gość
Baba pijana doopa sprzedana a nie gwałt... Myślisz że facet jak wytrzeźwieje to nie żałuje że zrooochał paszteta? :-D

Gość gość
Gwalt to by bylo gdyby cie na sile wzia (czyli zgealcil), to mozna podpiac co najwyzej pod molestowanie, ale ty zgodzilas sie pojechac do niego do domu, to troche jak przyzwolenie:). No i przestal gdy zaczelas wrzeszczec, wiec na mije wszystko jest ok

Gość gość
I to ma niby być równoznaczne z przyzwoleniem na zabawianie się z jej c**a gdy leży naj****a? Jesteście gorzej niż żałośni :D

Gość gość
pedofil zglaszam na policje juz do was jada!

Gość Sanitas prawdziwa
Ta teoretyczna osoba popełniła błąd, że piła alkohol. Ja NIGDY SIE NIE UPIJAM. A ty trollu popełniasz błąd, że się posługujesz moim imieniem. Odpowiesz za to.

Gość autor wątku
Przepraszam wszystkich za tę prowokację, tak naprawdę nazywam się Alex i nienawidzę kobiet, chciałbym gwałcić, tylko boję się więzienia i że koledzy z celi rozerwą mi tam o***t na strzępy.

Gość autor wątku
o.d.b.y.t, ratujcie mój o.d.b.y.t!!!

Gość gość
Ktoś powinien cię tak skopać, żebyś już nigdy w życiu nie mógł usiąść.

Gość gość
Fajna prowokacja:) a tak na powaznie, w czasach studenckiej mlodosci zdazalo mi sie po pijaku ladowac z kims w lozku I po poczatku akcji “rozmyslac sie”. Mialam zawsze satysfakcje ze ze stojacym fiutem nie moga mnie dotknac:)

Gość alina1234955
To niestety nie prowokacja, a prawdziwe zdarzenie z mojego życia :(

Gość Adam Sikawka
Dziwna jesteś. Nie lubisz pieszczot

Gość alina1234955
nie z przypadkowymi facetami ;p

Gość gość
Prowokacja ale pomimo to przecież gdy jesteś ładna i młoda to nie raz ginekolog robi placówkę podczas palpacyjnego badania udając że nie może znaleźć jajnika doprowadza do orgazmu .Ale by temu zapobiec to masz prawo do obecności chlopaka czy męża! Gdy wyprasza ginekolog osobę bliską jest zboczencem i dochodzimy od nie go! A są tacy co mawet gwałcą..." Ginekologa ukarano wyrokiem czterech lat więzienia i 10 lat zakazu wykonywania zawodu (fot. Shutterstock/Romaset) Na cztery lata więzienia został skazany ginekolog, który zgwałcił swoją pacjentkę. Kobieta była wtedy pod wpływem środków znieczulających. Mężczyzna ma też 10-letni zakaz wykonywania zawodu, musi też zapłacić 40 tys. nawiązki dla swojej ofiary. Prokuratura domagała się kary ośmiu lat pozbawienia wolności, a pełnomocniczka ofiary – dożywotniego zakazu wykonywania zawodu lekarza."

Gość gość
hahaha, 21:02, wzruszyła mnie twoja historia