Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pozamałżeńskie życie intymne mężatek

Polecane posty

Gość gośćtwoj
Nie nazwałbym siebie desperatem a raczej ciekawym życia:) Jak mam znaleźć wirtualną przyjaciókę nie podając adresu?:)

Gość gość
tutej nikogo nie znajdziesz era fajnych kobiet dawno skończyła się na f8

Gość gośćtwoj
Zawsze można spróbować. Może będę miał fuksa:)

Gość gość
Zawsze miałam większe potrzeby niż mąż. Seks jest dla mnie ważny ale nie najważniejszy. Nie przeszkadza mi,że to ja częściej go inicjuję, bawię tym, wymyślam miejsca, scenerię,pozycje kupuję bieliznę,zabawki,on się temu poddaje i czasem naprawdę potrafi mnie czymś zaskoczyć. Lubimy czasem wspólnie obejrzeć jakiś film, robić to w nietypowym miejscu.Często zaczynam w ten sposób,że zaczynam się masturbować przy nim a on chwilę obserwuje i mnie zaraz wyręcza ;-) ogólnie to nie mamy problemu z mówieniem sobie o swoich potrzebach, pragnieniach, fantazjach...poza seksem z mężem lubię też pieścić się sama, czasem wystarczy mi wyobraźnia, czasem jakiś film lub ...dobre opowiadanie, lubię takie czytać i ...pisać. W ciągu dnia jak nie widzimy się to piszemy do siebie różne tresći;-) i wysyłamy sobie fotki. czy dostrzegam innych facetów? tak, zauważę, że ktoś jest atrakcyjny, nie jestem ślepa ;-) ale to męża kocham. Wie że tu zaglądam i kiedy mieliśmy gorszy czas też wyczuł, że byłam nielojalna, pisałam z kimś i ta osoba zaproponowała spotkanie. Nigdy do niego nie doszło bo ja nie chciałam, zerwałam tą znajomość, zrozumiałam swój błąd i później robiłam wszystko by to naprawić. Mąż wiedział, że z kimś piszę ale dał mi czas abym sama się przyznała ;-)

Gość gośćtwoj
Ładnie napisane autorko powyżej. Nie wychodzę poza wirtualny świat. Nie ma również miejsca na uczucia. Tylko cyberki:)

Gość gość
dzięki dzięki ;-) trzeba życiu dawać odpowiedni kolor...wtedy nie ma potrzeby szukania innych barw...bo ma się wszystkie. :-P;-)

Gość gośćtwoj
9.39 Gdyby życie było takie proste autorko, to i kolorowanie nie byłoby potrzebne. Powoli przechodzimy ze strefy seksu w strefę psychologii:) Pozostańmy na ero :)

Gość gość
09:44 Ja jestem cały czas na ero, nie wiem jak Ty. życie jest proste jeśli zaakceptujesz to na co wpływu nie masz. Inna rzecz,że niektórzy lubią je sobie utrudniać na własne życzenie, np. romansami. ;-)

Gość gośćtwoj
Nie mam wpływu tylko na to czy któraś kobieta do mnie napisze, czy nie. Nad całą resztą panuję:)

Gość gość
08.55pierwszy gość } tak jest, wcale nie byłam na ero, a mówili do mnie desperatka bolca szuka, to co najgorsze to jest to, że mówia do mnie jak do starej znienawidzonej userki z tego tematu na którym byłam. Dostaję same wyzwiska i nienawiść to już trwa 8 miesięcy tyle ile jestem na kafe. Przypadkowo spotykam na tematach na którym ktoś mnie podrabia ,potem mi odpisuje z wyzwiskami i wyrzuca z tematu , tworzą sobie fikcje. No ludzie w szoku jestem i wy faceci chcecie normalnych kobiet. Mam nick i co z tego, jestem przebraną kurfą najgorszego sortu. To nie tylko małolaty się tak bawią. Ostatnio jakiś tu nick mi wpis umieścił a ja nie wiem o czym mowa. Oczywiście zaznaczył że głupi nie jest i wie co mówi. I tak można mnożyć.Przeganianie z tematów za tamta dawna userke .W najlepszym wypadku milczenie po moim wpisie z opieprzeniem ich .

Gość gość
tym forum nie trzeba się przejmować i brać do serca to co piszą inni. ignor bycie sobą i nie odpowiadanie na zaczepki to podstawa bytu tutaj. to tak jak w realu ktoś ci mówi że jesteś np su.. brzydka itd jeżeli znasz poczucie swojej wartości ignoruj. przez forum nie można sobie psuć świata i poczucia swojej godności trzeba nauczyć się tego miejsca. jeżeli tego nie uczynimy nic tu po nas.

Gość gość
Branie kogoś za inny nick to tutaj norma.Ja już wg gości byłam każdą znaną userką.Co wpis byłam według nich kimś innym.Począwszy od starej k... do chorej psychicznie i uzależnionej.Ale jak mówią niech się tłum cieszy w swojej niewiedzy.Mniej wiesz lepiej śpisz.

Gość gość
Zbaczacie z tematu

Gość gość
Tak też uważam, że nic tu po mnie. W realu nigdy takich rzeczy nie słyszę, jak już to komplementy jeszcze . Wszystkim być, może bym bardziej zniosła, niż tę jedną kaleka na wózku, pijaczką i upośledzoną .Zdjęcie tamtej userki ktoś wrzucił , przylatywali do mnie z wpisami typu ,ale masz paskudnego ryja. No nic mam dosyć i już.

Gość gość
gośćtwoj Złóż sobie temat od tego, anie spamujesz wszędzie, gdzie tylko widzisz szansę, że jakaś kobieta może pisać. To jest totalna desperacja

Gość gość
Nie zbaczanie gościu . Nie ma kobiet, bo tak tu jest.

Gość gośćtwoj
To nie ma już wolności wyboru tematu w którym się pisze?:)

Gość gość
Juz dawno utwierdziłem sie w przekonaniu że to forum to syf. Syf zrobiony głównie przez facetów. I choc sam jestem facetem to musze to przyznać. Czytam tematy od lat i nigdy nikomu nie ubliżyłem i nikogo nie "objechalem" . Moze dlatego ze nie jestem gowniarzem tylko gosciem w srednim wieku. Ale wiek to druga sprawa. Rozum , rozsądek i dojrzałość emocjonalna to są znamiona porządnego człowieka. Także ludzie wezcie sie w garść.

Gość gość
Gość 11:32 nie tylko faceci bo kobiety też! Nie będę podawał przykładów. Hejt z pomarańczy rozwalił to forum a pisało tutaj zarówno wiele wartościowych kobiet jak i mężczyzn. Wchodząc na priv z osobą nieodpowiednią ryzykujesz wiele a z drugiej strony narażasz się na hejt tutejszych (bazylów) jak masz to gdzieś to sobie to puszczasz mimo uszu ale jak słabiej z twoją psychiką to mogą cię zaszczuć.

Gość gość
Gościu też jestem w średnim wieku.Jesteśmy może pokoleniem takim dobrze wychowanym z zasadami. Jestem dojrzała ale nowa na forum.I racja , kobiety też, osobiście podpuściłam kogoś z gościa bo było o mnie i odpisała gość "ona"

Gość gość
Tak mogą zaszczuć nawet faceta.A co z kobietami? mamy większą wrażliwość.Wrodzony upór jeszcze mi daje silę tu być i porządnie, że tak powiem brzydko" zjechać' tych co mi to robią. Niestety tak to wygląda . Wycofuję się z tego zostanę na lużnych tematach .

Gość gość
Kiedyś myślałam że hejtuje mnie osobą z którą nie wyszło na priv. Jak się okazało nie była to ta osoba. Czasami człowiek się myli albo ma niesłuszne podejrzenia.

Gość gośćona32
I jedno i drugie jest udane :)

Gość gość
a mnie cały czas nurtuje pytanie po kiego grzyba ludzie wchodzą na tematy innych i rozpitalają temat rzucając wyzwiska i i hejtując co niektórzy są tutaj (przyspawani düpą do stołków) i śledzą przez lata jak te psy od polowania każdy ****** obecność innych(jest to pewnie jedna a góra 3-4 osoby) czy oprócz forum nie mają już realnego życia i siedzą jak kiszone ogórki w beczce aż zgniją że starości czy są opłacani przez redakcję żeby napędzać młyn i robią za płatnych pachołków

Gość gość
Przecież niebiescy hejtują też :-D jednego dnia słodkie spijanie z dziubków kolejnego wyzwiska od suk :-D

Gość gość
niebiescy walą z gościa aż dym idzie ;-)

Gość gośćtwoj
gośćona32 dziś I jedno i drugie jest udane Znowu muszę napisać, że zazdroszczę :) Jak Ty to robisz?

Gość gośćV
Da się tak jednak . Opisać się nie da .

Gość gość
Witam, jeśli jest tu zwyczajna, normalna kobieta która ma ochotę na rozmowę na wszystkie tematy, lubi rozmawiać, umie słuchać a może tez się chce wygadać to zapraszam na priv abis2017@wp.pl znaleźć tu kogoś kto nadaje na tych samych falach to jak wygrana w totka

Gość gośćona32
gośćtwoj dziś Czary mary abra kadabra hokus pełen pokus :)