Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Agencja pracy tymczasowej.

Polecane posty

Gość gość

Czeeść, postanowiłem wziąć sie za robote i wysłałem kilka cv, ktore się ogłaszały z moich okolic. Po tygodniu odzdwoniła miła pani z agencji, ktorej chyba zależy. I mam takie pytanie, bo wiem, ze musze podpisać umowe z agencją. Jak to sie odbywa? Agencja znajduje sie jakies 30km ode mnie, czy musze tam jechać? Czytalem cos o umowach przez email, ale rozumiem ze musze złożyć podpis, tylko jak, przez email?

Gość gość
Aha, i jeszcze jedno. Pani przez telefon mówiła o kwocie 2.7 brutto. Czyli prawie 2000 netto. A co z marżą agencji? Będą pobierać ją z mojej kasy, co sprawi ze dostane mniej niz tyle ile wychodzi, czy nie wpłynie to na kwote. Z tego co czytałem to pracodawca płaci agencji, a agencja mi. Więc, czy mi przytnie z tych 2 tysi, czy to juz pracodawca osobno zapłaci im?

Gość gość
Każda agencja pracy tymczasowej działa na swoich warunkach, ja miałam kiedyś okazję współpracować z Carer w Warszawie i warunki dali bardzo jasne, cenie sobie takich konkretnych ludzi

Gość gość
Ja radzę Ci współpracować tylko z zaufanymi ludźmi, ja kiedyś korzystałam z Carer w Warszawie, ale koleżanka współpracowała z inną firmą i zrobili ją na hajs