Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak nie odpisuje mi już 3 dzień pomimo tego, że non stop jest aktywny.

Polecane posty

Gość gość

Moich wiadomości nawet nie odczytuje. Irytuje mnie tym zachowaniem o czym dobrze wie, że nie lubię, gdy tak robi, ale kompletnie ma mnie gdzieś. Mam ochotę go zostawić. Czy słusznie jestem zła na niego?

Gość gość
Ma inną. Wisisz mu i powiewasz.

Gość gość
Po prostu ma cię gdzieś. Nie pisz, nie odzywaj się.

Gość gość
Długo jesteście razem? W taki sposób nie tylko małolsci zrywaja niestety.

Gość gość
Może on nie wie że jest twoim chłopakiem?

Gość gość
Ja jestem w takim niezobowiązującym układzie z facetem i ostatnio zauważyłam, że on zaczyna się oddalać. Przestał pytać co tam u mnie, ogólnie się interesować, odpisuje po kilku godzinach i koniec, moje wypowiedzi pozostają bez komentarza, nic. Codziennie zaczyna rozmowy ale je ucina po kilku zdaniach. Wszystko grzecznie ale wiecie - czuję, że to umiera. Więc przestałam się odzywać, zagadywać. A on pyta czemu nie piszę. Reanimować tego układu chyba już nie ma sensu, tłumaczyć mi się nie chce. Raczej wykluczam problemy, bo raz je miał i uprzedził, że może się wydawać wycofany. Co odpisać bo tak naprawdę nie wiem o co mu chodzi, żadne słowa nie padły a na tym etapie znajomości nie wydaje mi się, żebym musiała się tłumaczyć. Wielkich uczuć nie ma, bardzo się lubimy, przywiązaliśmy się do siebie, własciwie to gdy by klimat między nami nadal był dobry, chętnie bym to kontynuowała.

Gość gość
faceci nie lubia nachalnych i natarczywych kobiet. Lepeij faceta ignorowac i olewac

Gość gość
To bardzo proste. Tobie tylko wydaje się, ze to jest twój chlopak. W rzeczywistości nie jestescie razem tylko on czasami ma ochotę spuścić sobie z krzyża, więc wtedy na te pare godzin udaje zakochanego. Miej do siebie dziewczyno szacunek i zerwij z nim, bo normalny związek tak nie wygląda.

Gość gość
13.01 dokladnie. Pewnie on nawet nie zdeklarował się ze chce być z nią na poważnie tylko ona sobie dopowiedziala ze to związek bo się spotykaja- głównie na seks. Zejdz na ziemie autorko, on ma Cie w d...e i pewnie już bajeruje inna.

Gość gość
to zwykła świnia, olej go

Gość gość
to nie chłopak, to d**ek

Gość gość
nie zależy mu na Tobie, odpuść go sobie

Gość gość
Dalas mu powod by sie tak zachowywal? D**ek z niego i tyle. Rzuc go niewazne jak dlugo jesteście razem. On nie jest odpowiedzialny. Normalny facet, człowiek jakoś by zareagowal, jakkolwiek.

Gość gość
To nie jest chłopak a *****cz

Gość gość
Jak cię wy/ru/chał to po co ma jeszcze się odzywać?