Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjaciele faceta mają zbyt duży wpływ na moj związek

Polecane posty

Gość gość

Sytuacja jest jak rodem z gimnazjum! Ale ja czuje sie na przegranej pozycji i nie wiem jak sie zachowac! Pomozcie...!Mój facet ma bardzo dobrych przyjaciół, jest to małżeństwo z 2letnim stażem...Ale z moim facetem znają się dłużej...Mój facet bardzo ich lubi.. oni przyjaźnią się również z jego była!...kiedys wspolnie imprezowali..mi dali do zrozumienia, ze za mną nie przepadają!..I przyjaciolka mojego faceta chyba wpadła na pomysł jak ponownie ich zeswatac, zaczęła dodawać zdj z jego ex, pisze jak się super bawią, zdjęcia z urodzin, z imprez na których obie wystojone...jego była jest sama...On jest że mną od ponad półtora roku...jego przyjaciolka wciąż o niej mówi..nawet przy mnie, jaka tamta, jest super..powiedziala mojemu facetowi, ze do mnie nic nie ma..ale tamta bardzo pasuje do mojego faceta, ze to jego bratnia dusza, i wciąż o nim mówi..., a ja do niego nie pasuje...co chwile prosi go o przyslugi..ostatnio wiozl ja do lekarza, bo stwierdziła, ze poza powiekszeniem ust...chce sobie powiekszyc piersi...poklicilismy sie o to...powiem szczerze, ze mam juz tego dosyc..!!! Doradzcie co mam zrobić?!

Gość gość
A Twój facet to co pipa jest? Czemu na to pozwala? Chciałby żeby twoi znajomi gadali wciąż o twoim byłym? Co z nim nie tak?

Gość gość
Przecież nie bede sie z nimi biła o niego, ale źle się z tym czuje, nie wiem jak to sprytnie przerwać..

Gość gość
Jakieś pomysły? Pomoże ktoś?!

Gość gość
Jak widzisz, na tym forum same dzieci. Pogadaj z nim szczerze, niech jakoś się ogarnie. Chyba nie będzie pozwalał, by obcy ludzie życie mu układali.

Gość Bygudoluna
Jego była chce do niego wrócić i jest mega miła dla jego przyjaciół. Poprostu wchodzi im w 4 litery bez mydła. Oni cenią sobie jej oddanie i w rewanżu próbują ją znowu wyswatać z twoim chłopakiem. Taki był też jej plan. Jednak jeśli ona zobaczy, że to nie odnosi skutku, wypnie się na mało skutecznych przyjaciół. Kiedyś poprostu straci cierpliwość, ale może to trochę potrwać, bo będą się z przyjaciółmi wzajemnie motywować. Chyba, że wcześniej kogoś pozna i automatycznie odkocha się od twojego chłopaka.

Gość gość
Ja wiem, ze chce do niego wrócić! Tylko co ja mogę w tej sytuacji zrobić...?! Oni mają zbyt duży wpływ na niego..

Gość gość
Nie masz się z NIMI bić o niego, tylko z NIM porozmawiać, jak się z tym czujesz, i niech on sobie wyobrazi, jak sam by się czuł w odwrotnej sytuacji. Jeśli nie da się pogadać, to zostaw go, bo z pipą - jak tu ktoś napisał - być nie warto.

Gość gość
Powiedział mi, ze to są jego najlepsi przyjaciele i nigdy nie zrezygnuje z tej znajomości.

Gość gość
No właśnie robisz błąd. Nie chodzi o to, aby to "sprytnie przerwać", tylko otwarcie i uczciwie powiedzieć, jak się czujesz, porozmawiać. Takie "sprytne" rozwiązania mają krótkie nogi.

Gość gość
A czemu oni nie są już razem skoro tak jej zależy?

Gość gość
I mam go sobie odpuscic? Oddać go bylej? Jestem na straconej pozycji, ta dziewczyna jest sprytna, wszędzie jej zdjęcia. Wszystkim wszystko komentuje. Jego ta cala sytuacja bawi, a ja sie czuje jak dziecko bezradne.

Gość gość
On z nia byl jakiś czas temu, to stara miłość z liceum...po niej miał kilka dziewczyn, a ona jest sama..on otworzył dzięki ojcu firme, bardzo szybko się rozwinęła, ma duże zyski...nie wiem może o pieniądze chodzi???

Gość gość
Jesteś z nim dla pieniędzy? Nie mierz ludzi swoją miarą.

Gość gość
To jaki jest powód że tak maci mi w związku? Dopiero teraz...Skoro tyle lat się nie pokazywała nam na oczy, a teraz zaczęła..dopiero jak dowiedziala się ze otworzył własną firmę??? Jego rodzice chcieli kupić nam dom...wierzysz w miłość po latach? Jakby twój były się zjawił po 6layach mówiąc że wciąż Cię kocha uwierzylabys bo ja nie....

Gość gość
Panna zobaczyla kase, piszesz ze jest sama. Ile ma lat? Nie oszukujmy się i nie bądźmy naiwni. Nikt nie dąży kogoś miłością przez tyle lat jak z tą osobą nie jest. To by była obsesja. Jak to favio jest taki głupi, ze chce do niej wrócić, krzyż na drogę. To emocjonalny szczeniak, nie mężczyzna. Normalny, dojrzały człowiek zwrocilny uwagę przyjaciołom, żeby nie wracali się w jego życie. Kiedys 19 latek powiedzial mi : "gdyby moi przyjaciele nie lubili mojej dziewczyny, zmienilbym przyjaciół. To z kobieta chce budować życie, a skoro oni nie szanuja moich wyborów przyjaciolmi nie sa". Więc jak widzisz, nie wiek świadczy o dojrzałości.

Gość gość
Chcieli kupić dom WAM gdy jesteście tylko parą i to z krótkim stażem? :D :D :D Ale jednak nie kupili hahahaha......

Gość gość
Tak, powiedzieli, ze jeśli się pobierzemy to kupią nam dom..Co jest w tym śmiesznego...?

Gość gość
Daj sobie spokój z tym ciapciakiem. Niech tamta się z nim męczy, przecież to jakaś sierotka Marysia A nie mężczyzna. Popatrz jaka tamta musi być zdesperowana, ze wraca mimo że on miał kilka dziewczyn po niej. Szczerze wrocilabys? Taki przezuty f**t haha. Ja nie znam nikogo kto by to zrobił. Desperatka, pewnie nikt jej nie chce. Takiego to ja bym jej pod drzwi zawiozla, z kasą czy bez. Jak to jakaś ameba umyslowa jest. Ja bym to oddała za darmo, a ona niech się boi czy za 2 lata on do Ciebie albo jeszcze innej nie zechce wrócić hahaha.

Gość gość
Bo ty taka trochę dziecinna jesteś

Gość gość
Stara miłość nie rdzewieje

Gość gośćzuzi
Była ma sojuszników , musisz tez znaleźć sojuszników może teściowa ?

Gość gość
Planuje on z Tobą wspólną przyszłość? Jesteście zaręczeni?

Gość gość
Dziewczyno, dziewczyno, przyjaciele, nawet najlepsi, nie maja na nikogo tak daleko idacego wplywu, zeby zmienil partnerke. Jezeli facet ciebie kocha i planuje z toba przyszlosci, to moze miec sto bylych, ktore probuja znowu zwrocic na siebie uwage i facetowi bedzie to latac i powiewac. Ta sytaucja to moze nawet dobra proba ogniowa, jakie uczucia ma dla ciebie twoj facet.