Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego on podrywa zajęte?

Polecane posty

Gość gość

Co sadzicie o takim chlopaku który podrywa zajęte dziewczyny?

Gość gość
że prosi się o leczenie u chirurga szczękowego

Gość gość
Trafiłem kiedyś na takiego gdy byłem ze swoją dziewczyną w knajpie. Wyjątkowo upierdliwy i zdesperowany gość. Nie obchodziło go w ogóle, że moja dziewczyna była ze mną. Próbował ustawić się z nią za moimi plecami. Dostał od niej oczywiście kosza. Dymu nie robiłem. Nie poszedłem do knajpy po to aby użerać się z amatorem cudzych dziewczyn. Otrzymał tylko zakaz podchodzenia do naszego stolika w celu proszenia mojej dziewczyny do tańca. Miałem za to satysfakcję, że ten frajer nigdy nie będzie jej miał. Nigdy nie będę w stanie zrozumieć frajerów którzy są aż tak zdesperowani w poszukiwaniu partnerki, że startują do zajętych dziewczyn i dostają kosza za koszem, a te częste odrzucenia ich w ogóle nie zniechęcają. Często takie działania kończą się dla nich urazami będącymi wynikiem pobicia przez facetów tychże dziewczyn. Czasami żal mi tych samotnych desperatów.

Gość gość
Niech sobie podrywa nie lataj jak pies za nim bo ci kiedyś do wynagrodzi ja mam teraz właśnie latałam i co mi z tego przyszło brak szacunku do własnej żony lepiej znajomych traktuje