Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lód za kase. Kto to zaliczyl?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie? kto z Was(panowie lub Panie) kiedykolwiek ssał pałę i wziął za to pieniądze? :) Jestem bi - mam spore doświadczenie mm bo obsłużyłem ok 40-50 k***sów. Raz miałem słabo z kasą i wszedłem na gay chat. Trafił się jakiś zonaty koleś bi który chciał spróbować pierwszy raz z facetem. Chciał samego loda. zatem zrobiłem mu go najlepiej jak umiałem. Zapłacił 50zł. Nie wiem czy to dużo czy mało za samą laskę? Ktoś z Was - Pani i Panowie ssał za kasę?

Gość gość
serio nikt? nic?

Gość gość
Ja 200 euro bez polyku

Gość gość
Obecnie 99% młodych kobiet obciąga w toaletach za 5 zł od kootasa.

Gość gość
Dość dziwne kobiety znasz...

Gość gość
200 euro bez połyku - strasznie dużo! !! zazdroszczcę! ja za 50zł ze spustem na twarz a potem rozsmarował mi wszystko kootasem po twarzy

Gość gość
Wszystkie dziewczyny którym zależy na szybkim znalezieniu dużej ilości klientów, robią to za 5 zł. Działają w toaletach urzędów, toaletach dworców, na podziemnych parkingach, wieczorami na poboczach dróg... wszędzie gdzie można dyskretnie zaczepiać facetów. Obciągnął powiedzmy dwa kootasy i wychodzi 10 zł. Razy 20 dni roboczych... to 200 zł. Niby nic, ale jeżeli ktoś jest zdesperowany bo potrzebuje pieniędzy...

Gość gość
Za 50zł robię czasem taksówkarzom. Mam już takich stałych. Oni są niestety gadatliwi.

Gość gość
Za stówę robię to co miesiąc teściowi, jak dostaje emeryturę, to ma taki extra kaprys. Ale muszę się napracować , swoje lata już ma. Stówka na kosmetyki zawsze się przydaje.

Gość gość
Co najwyżej w piertol mogę zrobić a nie laske ,fuj .

Gość gość
witam od 8 lat jestem w malzenstwie z atrakcyjną brunetką 171cm wzrostu zgrabna i zadbana, cwiczy na silowni ma jedrny tylek, jestem bardzo napalony na nia i dodałem kilka fotek nago jak wypina tyleczek i widac cipke na portalu sex randkowym https://firead.org/link/14/40464853?sid=malwa36 jej login na portalu to malwa36 oceniajcie ja i piszcie na maila co byscie mi z zona zrobili: serole47c@interia.pl

Gość gość
UWAGA! nie wchodźcie w ten link! koleś częstuje trojanami! :O

Gość gość
UWAGA! nie wchodźcie w ten link! koleś częstuje trojanami! :O