Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam isc na spotkanie z swoim chłopakiem i jego kolezaneczką?

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pewien problem nie wiem co powinnam zrobić jestem z chłopakiem juz 5i poł miesiąca zanim sie poznaliśmy on przyjaźnił sie juz z pewną dziewczyną wspominał mi o niej na poczatku ale nie przeszkadzała mi ja też mam kilku kolegów i to normalni znajomi poznalam kilka jego znajomych i znajome w sumie z kazdym z nich sie dobrze dogaduje ale jej nie trawie zaczelo sie od tego ze jak juz bylismy razem to wysyłała mu zdjecia swoich nóg nie powiedzialam mu ze mi sie to nie podoba ale sprawa jakos sama przycichła juz od dluzszego czasu nie ma tego typu zdjęć potem byla sytuacja ze ode mnie wrocil wczesniej bo mial na rano do pracy a z nią sie spotkał późnym wieczorem bardzo dalam mu w tedy do zrozumienia ze mi sie to nie podoba malo nie zerwałam z nim teraz znow chce sie z nia spotkac rzekomo po odbiór swoich książek i chce zebym z nim poszla na to spotkanie ale to dopiero jak skonczy remont chce zebysmy sie wszyscy spotkali na kawie bo niby nie chce zebym znów sie tak obraziła nie wiem co mam o tym myslec z jednej strony nie chce tam isc a z drugiej chce wiedziec czy to faktycznie tylko koleżanka ale boje sie ze po tym spotkaniu wszystko sie moze zmienić co powinnam zrobic? Jak wy byscie sie zachowali na moim miejscu? Prosze o rade

Gość gość
Jeśli to nie prowo, to rzuć go w diabły. Szkoda twojego czasu na takiego dupka

Gość gość
To nie prowokacja niestety :(

Gość gość
intuicja Cię nie myli. Znasz wielu jego znajomych, z którymi nie masz problemu a ta panna wywołuje u Ciebie niepokój. ZWYKLEMU KOLEDZE nie wysyła się zdjęcia swoich nóg, zwłaszcza kiedy wie się, że to zajęty kolega. Ona ma kogoś? Na tym spotkaniu będziesz mogła obserwować ale to co powinno Cię bardziej zainteresować to to czego nie widzisz, czy chłopak jest lojalny wobec Ciebie, czy przyłapałaś go na kłamstwie w związku z nią. Jeśli ona w czasie tego spotkania będzie od razu się z czeggoś tłumaczyć, niepytana o nic zapewniać, że nic ich nie łączy to bądź pewna, że kłamie.

Gość gość
Ps. Poza tym mam takie odczucie, że facet coś kręci. Co to za zachowanie,że przyprowadzi Cię na spotkanie z nią abyś nie zerwała..on ma dbać przede wszystkim o Twoje samopoczucie a nie o zaprezentowanie koleżaneczki aby wypadła przed Tobą jak najlepiej. Równie dobrze mogli się na to ugadać, co ma mówić itp. o tamtej sytuacji jak do niej polazł, już powinien ostudzić z nią kontakt bo wie że Cię to w*****a.

Gość gość
Znam ten typ lasek dlatego sie zastanawiam co zrobic niby zapewnia mnie ze to tylko kolezanka ale nie wiem boje sie ze po tym spotkaniu bede musiala go zostawic

Gość gość
Oni zawsze mówią,że to koleżanka. Potem wychodzi,że koleżanka roochanka. Co masz na myśli mówiąc ''znam ten typ lasek''. le macie lat?

Gość gość
Lepiej zostawić teraz jak być kilka lat robioną w bambuko.

Gość gość
Ja 20 a on 23 moj ostatni zwiazek byl bardzo skaplikowany to nie jest dobre miejsce zebym sie o tym rozpisywała on twierdzi ze ona sie bawi facetami i dlatego nigdy z nia nie byl i nie chce z nią byc

Gość gość
zróbcie mu obie loda, a która zrobi wytrysk wygrywa

Gość gość
ale lubi mieć ją blisko i gdyby nie to,że ona taka jest to pewnie by z nią był...niewykluczone,że ona chce pobawić się z nim. Wiesz, po namyśle sądzę, że nie powinnaś iść na takie aranżowane spotkanie, ona na pewno domyśli się lub nawet wie po co to wszystko i przygotuje się na to. Jesteś bardzo młoda i możesz znaleźć o wiele fajniejszego faceta, zapatrzonego w Ciebie a nie dzieciaka, którego jara otaczanie się wianuszkiem lasek.

Gość gość
Z tego co wiem to widzieli sie tylko 4razy

Gość gość
z tego co wiesz...no właśnie. Cóż, zatem obserwuj sytuację. Ja mam już 30 lat i życie mi pokazało, że intuicja w takich sytuacjach NIGDY się nie myli. Nie bez powodu czujesz, że coś jest nie tak, chociaż nie masz konkretnych dowodów.

Gość gość
Nie przeczę ale tez nie twierdzę jest zawsze opcja ze moge sie mylic i chciala bym zeby tak bylo

Gość gość
sama nie wiesz czego chcesz albo to provo sekretarki ;-)

Gość gość
hej ja też piszę do kolegów i dla żartów wysyłam filmiki czy zdjęcia czasami śmieszne miny, dla żartów serduszka, ale nie chcę być z tym kolegą a kolega nie chce być ze mną to w formie żartów. Ufaj swojemu chłopakowi, wtedy odsunie się od tej koleżanki a skoro chce Ciebie z nią poznać to znaczy, że mu zależy na Tobie, jeśli zobaczy sam, że ta koleżanka coś do niego kręci to sam zerwie tą znajomość a ty przetrzymaj to, kiedyś w necie czytałam jak Anna Szlęzak pisała o przyjaciółkach chłopaków, przeczytaj, są tam fajne wskazówki :)

Gość gość
to ja z gość dziś , nie spotykam się z tymi kolegami tylko piszemy ze sobą na massengara :p

Gość gość
A moj chlopak sie spotkał z nią wieczorem raz bo ona miala takie widzi mi sie