Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna nocowała u byłego chłopaka...

Polecane posty

Gość gość
Pewnie od dawna mu daje a w niedzielę chciała dłużej.

Gość gość
Hej wszystkim. A więc tak. Spotkaliśmy się. Zaczęła od tego, że nigdy nie dała mi powodu abym był o Nią zazdrosny. Ale w tej sytuacji to mnie rozumie i przeprasza... Że te 4 lata które Nas łączą są dla Niej też bardzo ważne. Napisała przy mnie do swojego byłego smsa, że nie pójdzie na tego grilla i że chciała by zakończyć tą znajomość i żeby do Niej już nie pisał... Także wszystko dobrze się skończyło. Ale nie wiem... Troszkę moje zaufanie zostało przez Nią nadszarpnięte więc będę miał się na baczności... Pozdrawiam wszystkich.

Gość gość
Tylko pamiętaj piłować regularnie poroże ;)

Gość gość
A on nic pewnie nie odpisał. Pewnie jak tylko wyszedłeś to od razu wyjaśniła mu że musiała tak pisać bo patrzyłeś co pisze.

Gość gość
Ten niby ex roochał ją całą noc aż ma poobcieraną a teraz chce żebyś ją lizał i kurował,bo następny grill już umówiony.

Gość gość
Ty sobie ją przypilnuj w ten dzien kiedy mial byc ten grill. Pewnie Ci napisze, że jest chora i nie mozecie się spotkać a w tym czasie pojdzie opędzlować byłemu kiełbaskę :D W ogole to nie pomyślala zeby Ciebie zabrać na tego grilla skoro jestescie ze sobą tyle czasu... Rozumiem babskie wieczory, tak samo jak facet idzie z kolegami na piwo ale takie imprezy gdzie będą i dziewczyny i faceci? Nie wyobrazam sobie pojść na taką bez mojego faceta

Gość gość
dobrze ja j***e ?

Gość gość
Napisał Jej że szkoda że nie wpadnie i niech żałuje... A niedzielę spędziliśmy razem, całą... Przepraszała mnie jeszcze wiele razy za tą sytuację... No nic, koleś narazie się nie odzywa, ale będę miał rękę na pulsie...

Gość gość
Albo szybko kasuje smsy od niego

Gość gość
Przyprawiła ci rogi jak nic, roocha się z nim pokątnie a ciebie ściemnia.

Gość gość
Widziałem tego smsa... Mam rękę na pulsie i troszkę też ją poszpieguję... W końcu moje zaufanie nadszarpnęła...

Gość gość
Na pewno wybolowana. Nie przejmuj się. Moja żona też tak robi. Gorące kobiety mają potrzeby.

Gość gość
synek ogranij sie i postaw sprawe jasno albo ty albo niech wraca do bylego ? czemu zerwali ? a tak teraz z toba jest a jemu d******py