Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość homosuperior666

ale dzis widzialem slodka dziewczyne

Polecane posty

Gość homosuperior666

nie sposob opisac jej urode tak by oddac stopien w jakim mnie urzekla byla to blondyneczka o przyjemnym usmiechu w wieku licealnym, miala geste dlugie tak rozwiewajace na boki blond wlosy w kolorze platkow slonecznika, miala na sobie takie obcisle niebieskie retro jeansy i przewiewny rozowy sweterek przez ktore przeswitywaly duze cycki lekko odstajace na boki takie szerokie jedrne duze cycki falujace jak szla, dziewczyna w okularach typ takiej kujoneczki za to bardzo atrakcyjna wysoka dosc nie taka wychudzona tylko ze zdrowym cialkiem duza dupa tak o glowe nizsza ode mnie ale widac bylo ze bardzo mloda az nie moglem sie napatrzec tylko szkoda ze jak sie mijalismy nawet na moment nie rzucila na mnie okiem

Gość homosuperior666
ostatnio jak przyszla znowu moda na te retro jeansy co sie je nosilo w latach 80 tych co je dziewczyny podciagaja az do brzucha chyba wiesz o co chodzi? to stwierdzilem ze kreca mnie takie duze d**y fajnie wygladaja w takich spodniach xd i takie miala wlasnie spodnie i jeszcze taki luzny sweterek i te cycki taki szeroki rozstaw i falowaly lecz najbardziej mnie urzekly jej wlosy i usmiech

Gość gość
21:35 No wiem, wiem teraz tak dziewczyny noszą takie spodnie. Powrót retro. Choć jako amator dużych pup, nie uważam jakoby tego typu spodnie uwydatniały tylne wdzięki. Jak laska ma fajną pupę, to najlepiej się prezentuje w luźnej spódnicy moim zdaniem. Jest tylko zarys, a reszta należy do wyobraźni.. :D