Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość dżentelmen

Przyszła teściowa i moja dziewczyna

Polecane posty

Gość gość dżentelmen

Cześć. Mam taki problem nie dawno mojej dziewczyny ojciec zostawił ja i jej matkę. Był płacz nerwy itp. Chciałem być dobrym facetem więc zabrałem obie kobiety nad morze skoro i tak u nich mieszkam. Po urlopie strasznie zmieniły się relacje między nimi i czuje się odtracony, moja dziewczyna przestała że mną gadać (nie tak jak dawniej) bo mówi że nie ma oczym, a z matką potrafi gadać na tyle tematów że o mnie zapomina. I problem jest w tym że częściej zaczęliśmy chodzić z jej matka do kina po sklepach wyjazdy itd. Po pół roku zaczynam mieć tego dosyć rozmawiałem z Marysia ale ona to zlewa. Bo twierdzi że jej matka nie ma z kim wychodzić. Tylko szkoda że na imprezy albo teraz leci do Grecji to ma z kim. Non stop musi się spowiadac o której wróci gdzie jedzie i nie możemy późno wracac żeby matka sama nie siedziała w domu, mam już po dziurki w nosie takiego zachowanie że tylko matka musi z nami itp i Marysia za bardzo jest Pewna siebie wobec mnie a dlatego że mieszka u siebie. Proponowałem jej pójdźmy na wynajem zobaczymy jak jest myślałem że wtedy może zmieni podejście ale ona mówi żebyśmy zbierali na mieszkanie a nie wynajem. Jesteśmy że sobą 4 lata powoli zmusza mnie do zaręczyn. (ja 22 lat ona 21). Teraz wcale się nie dziwię że ojciec uciekł jak wszystko było na jego głowie. Wszyscy pracujemy one pracują różnie a ja od rana do południa, praktycznie wszystko spadło na mija głowę, wnoszenia śmieci ściągnięcie prania, posprzatanie, mycie talerzy i w dzień to samo. Seks raz w tygodniu jak dobrze pójdzie. Klapki z oczu mi już powoli znikają i widzę że się wj***lem. Mógłbym tak się rozpisywać ale nie wiem co mam robić..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować