Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona 789

mam faceta i myśle o innym ! help

Polecane posty

Gość zielona 789

Witam, zacznę od początku. Mam 28 lat,mam faceta z którym jestem prawie 8 lat. generalnie źle nam się nie układa, w łózku tez nie jest zle, oczywiście jest już dużo rzadziej i jest zazwyczaj mniej emocjonujący ale nie powinnam za bardzo narzekać. Mój B* jest całkiem przystojny, ma męski głos i jest pracowity, remontujemy wspólny dom ale oświadczyć się nie oświadczył ;]. Kilka lat temu miał przelona znajomośc z pewną kobietą bardzo to przeżyłam prawie rok minął zanim jakoś doszliśmy do porozumienia. Wiem, że się całowali, więcej mi nie powiedziała tzn nie przynał się ale tak sobie myśle, że przecież i tak pewnie by się nie przyznał. Wybaczyłam mu raczej ale to nie znaczy, że o tym nie pamiętam i przyjmuje to już na chłodno. Problem u mnie zaczął się w te wakacje spotkałam swojego starego kolegę, chodziliśmy razem do gimnazjum, liceum. Teraz jeździmy razem często na rolkach ( Nazwę go Literką M*). M* strasznie mi się odoba, tzn nie mogłabym z nim być ale strasznie mnie pociąga fizycznie. Lubimy się, ma takie cechy, które nie odpowiadały by mi w związku zupełne przeciwnieństwo mojego B* ale to zupełnie nawet inny typ urody. Mój B* wysoki ciemny blondyn, zielone oczy, przystojny, kilka kilo ost przytył ale nie jest jeszcze grubasem z reszta sama nie jestem jakąs super pięknością, żeby się, aż tak tego czepiać bo raczej jestem przy kości . Za to M* bardzo wysoki, ładnie zbudowany, sporo ćwiczy, ciemniejsza karnacja, niebieskie oczy, ładny uśmiech. Tak ja pisałam wyżej bardzo pociąga mnie fizycznie. Problemem jest to, ze strasznie ale to strasznie chciałabym się z nim całować!!! Nawet nie koniecznie uprawiać seks ale chociaż go pocałować, często o tym myśle … . Nie wiem jak z tym sobie poradzić, urwać z nim kontakt? Czuje się jak małolata, zawód mam poważny i bardzo odowiedzialny, odpowiadam za innych a tak na prawdę w środku czuje się jak osiemnastka albo i mniej

Gość gość
co za szmata:o i weź tu k***a kobiete miej a ona ci na boku takie numery odwala! wole być k***a sam🖐️

Gość gość
szmata i wywloka jesteś, więc możesz wypiertalac!!

Gość gość
. Kilka lat temu miał przelona znajomośc z pewną kobietą bardzo to przeżyłam prawie rok minął zanim jakoś doszliśmy do porozumienia. Wiem, że się całowali, więcej mi nie powiedziała tzn nie przynał się ale tak sobie myśle, że przecież i tak pewnie by się nie przyznał. Wybaczyłam mu raczej ale to nie znaczy, że o tym nie pamiętam i przyjmuje to już na chłodno. xxx no to teraz przeproś swojego faceta za to ze mu od tylu lat jtrujesz. Teraz wiesz ze jak sie chłop, baba znudzi to chciałoby sie co innego zarooochać.ale zupełnie nie wpływa to na chęć zmiany stałego partnera. I ze jak sie chce poczuć w sobie innego to jakoś stary partner w tym nie przeszkadza, ani moralność, ani zasady , ani ryzyko- bo nowy taki ładniusi i mega kręci

Gość gość
Badz przekleta wywloko , pomazancu ,obys zachorowala na raka p***y suko

Gość gość
akurat bylismy wtedy 1,5 roku wiec wtedy sie znusził a teraz po 8 latach, nie? To było troche bardziej skomplikowane ale wiedzę, że rady nie otrzymam. Faceci mogą latać za kobietami a kobiety za facetami nie?