Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 30 lat i czuje sie młoda

Polecane posty

Gość gość

Wiatam . Niedawno skończyłam 30 i czuje Sie młoda i atrakcyjna. Nie mam męża , dzieci , dbam o siebie, wyglądam na wiele młodsza niż jestem w rzeczywistości, spełniam swoje pasje, uwielbiam obcasy i mini spódniczki. Koleżanki w moim wieku ciągle komentują ze powinnam obciąć włosy bo w moim wieku nie przystoi mieć długich blond włosów, albo ze powinnam zmienić styl ubierania się na bardziej poważny. Według mnie to zwykła zazdrość bo wyglądam o wiele z lepiej od tych kur domowych, mam czas na kino , fitness czy wyjście do klubu , a one muszą siedzieć w domu i podcierac d**y swoim dzieciorom

Gość Ruddaa
Jeśli czujesz się fajnie to ok. Mam 32 lata i też czuję się młodo. Mam dziecko ale ono mi w niczym nie przeszkadza. 3 razy w tygodniu biegam. Mam kochającego męża który jest dla mnie partnerem i nie zamieniłabym się z nikim :) pamiętaj to co uszcześliwia Ciebie nie musi uszczęśliwić mnie i odwrotnie.

Gość gość
Jestes mloda wiec co w tym dziwnego?

Gość gość
Chcesz pokazać jak to nie masz z***biscie ok. Nie kazdy chce mieć męża dzieci stabilny dom. Czas płynie latka lecą i zostaniesz dalej wolna singielka. Jeśli Ci takie życie odpowiada to tak sobie żyj dalej. Tylko nie wysmiewaj się z koleżanek które pragnęły zostać matkami. Bo one mają inny cel w życiu niż ty i nie oznacza to że gorszy.

Gość gość
Ja to wiem że jestem młoda , ale wytłumacz to moim koleżanka które potrafią na każdym kroku mnie krytykować za to np ze ubralam krótką różową sukienkę, a dla nich to już powinnam nosić za kolano . Wiecznie im nie pasuje moja fryzura bo zazwyczac chodze w rozpuszczonych wloszach w kolorze truskawkowy blond , a one mają krótkie włosy obciete na tzw pazia ... Myślę że żal im dupę ściska i z tad takie podejście

Gość gość
Zwroce tylko uwage, ze truskakowy blond to po prostu jasny rudy i nie pasuje do rozowego :P

Gość gość
W wieku 30tu lat też wyglądałam jak dzieciak i tak się czułam. Nie ma w tym zresztą nic nadzwyczajnego jak człowiek nie ma żadnych poważnych obowiązków, stresu i jest w końcu bardzo młody. Nikt mi nie dosrywał zresztą z tego powodu, ani nie kazał obcinać włosów. Większość moich koleżanek ze stadem dzieci ma długie włosy, a nawet starsze panie w dzisiejszych czasach ubierają się jak nastolatki o ile mają figurę. Bzdury wymyślasz

Gość gość
A ja widzę autorko że przemawia przez ciebie zazdrość :) określenie kury domowe, dzieciory. Sama pewnie chcualabys mieć stałego faceta który by się Tobie oświadczył. W głębi chcualabys mieć dziecko które by cie wyścisjało jak wracasz z pracy powiedziało że cię kocha i że jesteś najlepsza mamą na świecie. Obawiam się że skończysz tak jak moja kumpela która nigdy nie chciała mieć dzieci. Nagle pyk instynkt macierzyński 36 lat. Ma męża ale on nie chce dziecka. Stwierdziła że starości z nim nie dozyje.

Gość gość
Autorko, jestes mloda. wiek to tlyko liczba, oczywiscie ze np osoba 70letnia mloda nie jest, ale moze czuc sie mloda duchem. Ja mam 37 lat . 9-letnie dziecko. prace ktora lubie - wolna kazda sroda wiec pracuje Poniedzialek, piatek, czwartek I piatek 8-16:30. chodze na fitness czasem ale wole pobiegac lub pokrecic hula hop, lub isc na basen - czy to sama poplywac, czy z rodzina. mam wlosy ciemny blond do lopatek, nikt mi nigdy nie mowil, ze powinnam je obciac, albo tez nikt mi nie mowil (poza moja mama haha), ze nie powinnam juz chodzic na rockowe koncerty ani robic nowych tatuazy.. ;) mam "az" trzy malutkie, wow ! Moja kolezanka ma 35 lat, dwoje dzieci I ma wlosy prawie do pepka. nosi czasem szpilki a czasem trampki w kwiatki. jakeis dziwne masz kolezanki.

Gość gość
Oj zdziwilabys się jakie niektóre matki polki potrafią być upierdliwe

Gość gość
Oczywiście że tak. Są umeczone wiecznie narzekające madki polki. Ale są też matki które dbają nie tylko o męża i dzieci ale też o siebie.

Gość gość
Napisałam ze nie mam męża, nie że jestem samotna,dzieci też nie wykluczam, ale na przyjdzie czas

Gość gość
To bardzo dobrze że się tak czujesz młodo. Wynika z tego że dbasz o siebie zdrowo się odżywiasz pewnie też nie palisz i nie pijesz. Ja mam podobnie obecnie mam 50 lat a dają mi góra 35. Natomiast mając 35 lat nie chcieli mnie wpuścić na Dyskotekę !! Gdyż ochrona uważała że nie mam 18stu. Papierosów nigdy nie paliłem!! A alkohol jeśli piję tylko okazyjnie i to znikome ilości za zdrowie góra 2 kieliszki. Ponad to dużo bywam na rowerku i regularnie uczęszczam na basen i do sauny.

Gość gość
Hm, ja mam 39 lat i czasem przebieram się za czarownicę :D

Gość gość
Takie rozkminy to tylko w zacofanej, zmurszałej mentalnie Polsce :O

Gość gość
Masz jakieś dziwne towarzystwo Autorko, moje koleżanki po 30, notabene matki i mężatki, noszą długie włosy, ubierają się jak chcą i nikomu nie mówią, jak żyć.

Gość gość
Osobiście nie rozumiem porównania. Temat z d**y za przeproszeniem. To że ty teraz nie chcesz dzieci to nie znaczy że koleżanki muszą czekać. Każda na inne priorytety. Moja znajoma w wieku 40 lat będzie miala 19 letniego syna i druga młodość a inne dopiero w tym wieku maja 1 dziecko.

Gość sówka1313
Boziu co za brednie:/ Pierwsze słyszę że kobiety po 30-tce każą się innym na pazia obcinać:/ Wokół nawet 50-tki mają długie, a na kafe zawsze jakas alternatywna rzeczywistosc

Gość gość
Autorko to zmień koleżanki i wszyscy będą szczęśliwi.

Gość gość
Ja tez mam tyle lat i faktycznie człowiek czuje sie bardzo młodo:-) i tak pewnie bedzie chociaz jeszcze przez najbliższa dekadę:P

Gość gość
Też jestem zdania że koleżanki ci zazdroszczą!! Np tej niezależności. figury spokoju!!

Gość gość
Ja przeżywam kryzys tego wieku , większość moich koleżanek jest jest już po ślubie dzieciata.jestem niezależną kobietą nie spieszy mi się do dzieci... Ciągle słucham głupich komentarzy w stylu "to już chyba ostatni dzwonek dla ciebie " . To przykre naprawdę...

Gość gość
Ostatnie dzwonki to raczej już zabiły dla tych biednych dzieciatych kobiet z januszami i dlatego tak bredza. Przecież to nie do pomyślenia żeby taka stara kobieta robiła w życiu to na co ma ochotę zamiast zmieniała pieluchy i siedziała na grupie kafateryjne mamusie jarajac się kształtem kupy Brajana.