Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fazowanie i spacery po pijaku Adama i Noxelii

Polecane posty

Gość gość
a ketrel bierze się na oczy :D

Gość gośćagatka
Ja to mam takie osłabienie organizmu przez poprzednia prące bo był taki zap*****l i wysiłek fizyczny w dodatku stawanie o 5 rano o stres ze tez zachorowałam . Do lekarz Wiec nie moe dopiero za 2 tyg jak wyślą personnumer. I co ja żadnej renty ani pomocy niemam także niech noxelia przestanie oeirdolic mi musza rodzice wysyłać leki z polski pojutrze będą i dziś 8,5 h pracowałam taka chora bo chciałam a nie musiałam jak w poprzedniej pracy. W poniedziałek normalnie nie byłam rano napisałam ze nie przyjdę i dostałam smsa ze Ok od kierownika . W poprzedniej pracy bym dostała op*****l i jeszcze chora zapieprzalam bo czyjeś dziecko zachorowało i nie było zastępstwa a przepraszam to ze dziecko chore to wymówka? Przecież pracownica zdrowa a z dzieciorami siedziała a ja z********alam za nią . A tu mogę sobie wyjsc kiedy chce nikt nie krzyczy bie dzwonią po pracy a w poprzedniej 100 telefonów każdego dnia z opierole m bo się spóźniłam 10 min. Tu się spóźniłam 20 a kierownik żebym sobie wpisała ze byłam w pracy to będę miała zapłacone . Super jest ta praca bo nie pracuje już u tych zdow innych polek tylko w szwedzkiej firmie i nikt nie krzyczy a jak raz coś le zwazylam to powiedzieli ze nie szkodzi .

Gość gość
już się uruchomiły idiotki, które bronią patologicznej prostytuty i wszystkie krtytczne posty przypisują jednej osobie :D jesteście nawet śmiesznejsze niż główna bohaterka tego serialu

Gość gość
To raczej zawzięte obrończynie wszystko przekręcają. Przecież nikt nie napisał, że Noxie nikt nie pomaga, tylko że nie pomaga na zawołanie. Chyba nikt nie sądzi, że pracujący ludzie rzucą wszystko i pospieszą z pomocą.

Gość gość
"Przecież nikt nie napisał, że Noxie nikt nie pomaga, tylko że nie pomaga na zawołanie." x "zawzięte obrończynie" bo co? Bo ktoś dostrzega głupotę komentującej? :D Zacznijmy od tego, że trzeba być totalną amebą, aby zwrot "na zawołanie" interpretować jako natychmiastowe zwolnienie się z pracy i rzucenie wszystkiego :D I nie pisz o sobie w trzeciej osobie, bo tylko ty to tak pokrętnie pojęłaś. Generalnie wszystko przekoloryzowujesz w śmieszny sposób i o byle słówko potrafisz wykłócać się przez kilka stron. I to jest kur/wa cyrk momentami ;) Ostatnio większą bekę kręcę z twoich debilnego czepialstwa niż z głupot czy wpadek samej głównej gwiazdy.

Gość gość
z twojego debilnego czepialstwa *

Gość gość
Trzeba być przynajmniej tak głupim jak Noxa, żeby te wszystkie "czepialskie" posty przypisywać jednej osobie. I, o zgrozo, brać je poważnie. Przecież widać, że przynajmniej połowa z nich to ewidentne nakręcanie goownoburzy. Żeby zagotowały się naiwniaczki widzące zdemoralizowaną patuskę jako dobrą i wrażliwą, ale zagubioną istotkę. Nawet Żmij zauważył, że tu trollują w ten sposób, a do niektórych jeszcze nie dotarło.

Gość gość
Skończ się głupio tłumaczyć i zwalać na osoby trzecie, bo tylko ty to nakręcasz.

Gość gość
"nawet zmij" biuahahaha a co? ssij to jakis autorytet? :D

Gość gość
feeder ledwo się wprowadził i już robi awantury w nie swoim domu :D skąd ona tych patusów bierze, o ile Adam w ogóle istnieje? :D

Gość gość
Adam feeder patus alkus i gołodoopiec

Gość gość
Ktoś tu pisał, że Noxelia z Adamem poznali się na SU. Ale ja tam nie wiem. Sama Noxa chyba nigdy nie zdradzila gdzie się poznali.

Gość gość
od kiedy "poprztykanie się" to awantura, oślico? :D

Gość gość
gośćagatka dziś do y*****a jesteś zdrowa, przestań jęczeć wywłoko.Na kamerkach sie brandzlowałas i chłopak z ciebie wyciąga, to zdrowa jesteś amebka

Gość gość
Co to jest fazowanie?

Gość Finlandia_w_Szklance
Macie kogo wynosić na piedestal, 30 paroletniego stalkera z rozumiem gimg****a

Gość gość
Finlandia_w_Szklance dziś Macie kogo wynosić na piedestal, 30 paroletniego stalkera z rozumiem gimg****a x lepiej wynosić brudnostopą mitomankę z ostrym borderem ;)

Gość gość
Panna Anną macha cudami już od rana :D

Gość gość
Z Adamem będzie tak samo jak z Vitem, już Noxa ma piękne początki. Ledwo się facet wprowadził i już chleje do nieprzytomności i są kłótnie..

Gość gość
Anka pewnie znów fazuje

Gość gośćagatka
Ale była wczoraj impreza