Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do romantycznych kobiet

Polecane posty

Gość gość
Dokładnie o tym pomyślałam. Masz rację gościu powyżej. "wybitnie romantyczna" - jak poszukiwanie najłatwiejszej ofiary

Gość gość
Ja mam inna definicję romantycznosci, można być emocjonalnym ponad przeciętnie i do tego wrażliwym a jednocześnie na tyle mądrym i świadomym swych działań i konsekwencji by podejmować dojrzałe decyzje z udziałem intuicji i doświadczeń. Można też okazywać romantyczną stronę jedynie wybranym bliskim osobom, co jest częste u bardzo wrażliwych osób, w celu ochrony przez zranieniem. Jedni zalewają innych swoją emocjonalnością a inni chowają ją dla siebie. W obu przypadkach nie można wykluczyć romantycznej natury.

Gość gość
Tu chyba ktoś szuka emocjonalnej ale przy tym dość głupiutkiej dziewczynki która w imię uczucia wszystko zniesie i nie wlaczy rozumu by sie zastanowic w razie obaw, jak ktoś już zauważył. I nazwał to w swym odczuciu romantyzmem heh Ekstra

Gość gość
Na pewną nie jest romantyczką chamska i wulgarna prostaczka zafiksowana na seksie

Gość gość
Nie. Raczej takiej która jak się zakochał to kocha a jak przestanie kochać to odchodzi. Nikt nie każe ani zostawać i cierpieć ale i nikt nie chce aby została z jakichkolwiek innych powodów niż miłość. Bo jak zwykle widzicie tylko jedna stronę. Ma być romantyczna ale tyle swiadoma i rozsadna aby nie cierpieć. Ok. Ale ja widzę.: Jestem romantyczna ale na tyle świadoma i rozsadna że jeśli coś mi się opłaci, będzie warte to schowam swój romantyzm. ;)

Gość gość
Otóż to. Czy "twardo stapajaca po ziemi" nie będzie z kimś dla pieniędzy.

Gość gość
Nie, ale nie bedzie tez z kima kto bedzie ciagnal tylko kase od niej

Gość gość
No i w to do końca nie wierzę. Nie wierzę że kobieta twardo stapajaca po ziemi nie zwróci uwagi na pieniądze partnera. I z całym szacunkiem ale tak jak Ty podejrzliwie patrzysz na mnie,(bezasadnie) tak samo ja podejrzliwie patrzę na Ciebie. (być może też bezzasadnie)

Gość gość
Zwroci, ale raczej w kategorii czy nie jest bezrobotnym leniem na garnuszku mamusi i nie zwiaze sie z kims dla pieniedzy

Gość gość
Trasa na pewno. A jeśli jeden będzie przeciętny a drugi milionerem to pewnie też zwróci uwagę. Nie ma romantycznych kobiet. One najpierw przebiegle wszystko kalkuluja i jak im się zgadza to łaskawie mówią że są romantyczne. Jak im się nie zgadza to pozostają z tą kamienną twarzą.

Gość gość
To ja wolę taka co buka w obłokach, leży i pachnie.

Gość gość
No dziewczyny jak to jest? a) przystojny i kochający czy b) milioner brzydki i obojętny a ) czy b)?

Gość gość
Wielki znawco kobiet.. Męża poznałam jak obydwoje studiowalismy, bez grosza przy ciele, bez majętnych rodziców, dopiero razem wspólnie do czegoś tam dochodzimy, żadnych kokosów ale tez nie głodujemy, jest ok, a miłość dojrzała i mocna. Miałam zainteresowanie i nadal mam ze strony nadzianych, ale co z tego jak myśleli fajfusami? Głowa nie służy jedynie do kalkulacji a do ostrzeżenia przed bezmyślnością.

Gość gość
Mnie na duzych pieniadzach nie zalezy, ale jak ktos jest biedny to romantyzm szybko umiera. Znam takie co byly romantyczne az im na rachunki nie braklo :) Meza znam od czasow szkoly. Na studiach jak wiekszosc studentow nie mielismy pieniedzy. On nie jest z bogatej rodziny, w sumie biedniejszej sporo od mojej. W pewnym momencie zarabial bardzo duzo, prawie trzy razy tyle co ja (a ja sama niezle zarabiam). Tylko byl caly czas zajety i zestresowany, wiec az sie ucieszylam jak pieprznal tym w cholere i teraz zarabia duzo mniej, ale mam go w domu dla siebie :)

Gość gość
To moze napiszcie jakie zachowania sa romantyczne (nie liczac owczego pedu do zycia w nedzy w imie milosci)

Gość gość
Najlepszy portal randkowy online - randkujemy.cf zobacz juz teraz! Za darmo!