Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ona waszym zdaniem coś kręci?

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się z pewna dziewczyna od 2 miesięcy. Wydawało mi sie ze jesteśmy że sobą szczerzy ale teraz sam nie wiem co o tym myśleć. Może mi podpowiecie czy przesadzam czy nie. Wczoraj dostalem SMS z jej telefonu o treści "s********j". Jak mi później powiedziała to nie ona go wysłała tylko jej były który ja odwiedzil ale zarzekala się że nic ich nie łączy tylko on probuje do niej wrócić. Przepraszała mnie za to przez telefon. Później jeszcze wieczorem wysłałem jej SMS-a na którego nie odpisała już ani wczoraj ani dzi-choc dziś ja celowo też się nie odzywałem. Waszym zdaniem coś kręci inmnie okłamuje? Nie mamy kontaku zawsze codziennie jednak nie odpisała mi

Gość gość
Moim zdaniem kreci na 100% ,jak myslisz jakim cudem dostal sie telefon do jego rak ?? Po drugie jak myslisz co robi teraz , jak ci jej zalerzy na tobie dlaczego do ciebie nie pisze dzwoni , po trzecie obserwoj jej zachowanie jak sie z nia juz spotkasz ,

Gość gość
Ona twierdzi ze przyniósł jej jakieś rzeczy z pracy bo była chora (pracują razem) i jak wyszła z pokoju wzial jej telefon ale sam nie wiem czy w to wierzyć...

Gość gość
Ja niewierze ,mysle nawet ze mieli upojna noc,jak by przyniusl te rzeczy to by zostawil i wyszedl ,a on przyniusl rzeczy a ona zosta wila tel w pokoju i wyszla smieszne