Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie boicie sie?

Polecane posty

Gość gość
Nie boję się :) mam 31 lat i ani jednej szczepionki w życiu

Gość gość
Ani jednej szczepionki, to chyba w buszu się uchowalas, wracaj do buszu.

Gość gość
Właśnie na strachu sprzedaż szczepionek jest oparta. Słabo ostatnio, ludzie nie chcą syfu dzieciom dawać, to trzeba spreparować kilka "strasznyh" newsów.

Gość gość
Ciekawe jakim to cudem nie masz żadnej szczepionki, skoro jeszcze do nie dawna nie było w tej kwestii zmiłuj

Gość gość
To zwykłe chamstwo medyków i koncernów farmaceutycznych! Szczepoenie daje więcej szkody niż korzyści! Częściej dochodzi do groznych zarażenia podczas badania pochwy brodawczakiem który ujawni sie nawet do 10 lat a wy zarażecie nim wtedy pratnera! Gdy macie nabytago brodawczaka ludzkiego dochodzi u was do kastracji usuwania macicy i jajniow a potem szkodliwe leki i gleba! !Tam nic sie nie mówi o tragediach kobiet a mowil lekarz w mediach że jest zarażonych około 100000 pacjentek! Tyle korzyści przynosi profilaktyczne badanie pochwy. Gabinety lekarskie i szpitale to siedliska zarazy! !!!!! Ja mam zawsze przy każdym badani osobę bliska męża i pilnuje sterylności a nie wolno wypraszać osoby bliskiej z badań gdy ginekolog wyprasza jest zboczencem i odchodzi się od zboka jak u tego. " Ginekologa ukarano wyrokiem czterech lat więzienia i 10 lat zakazu wykonywania zawodu (fot. Shutterstock/Romaset) Na cztery lata więzienia został skazany ginekolog, który zgwałcił swoją pacjentkę. Kobieta była wtedy pod wpływem środków znieczulających. Mężczyzna ma też 10-letni zakaz wykonywania zawodu, musi też zapłacić 40 tys. nawiązki dla swojej ofiary. Prokuratura domagała się kary ośmiu lat pozbawienia wolności, a pełnomocniczka ofiary – dożywotniego zakazu wykonywania zawodu lekarza."

Gość gość
Za komuny lekarze szczepili wszystkie dzieci aby nie swoje bo znali konsekwencje po zaszczepieniu!!!

Gość gość
Ja niepytam o konsekwencje szczepien, o zarazenia i inne dziwy, pytam, tylko czy nie boicie sie ze wasze dzoecko zarazi sie - odra- gruzlica itp? Chprobami ktore moga skonczyc sie smiercia, a tak prosto je ominac? Chorobami ktore kiedys kosily zniwa i wybito je (prawie) z pomoca 30 szczepien. Calkiem niedawno pomylono badania i zamiast obecnosci wirusa, zrobiono mi badania na obecnosc przeciwcial. Poziom wyszedl wysoki, zamieszanie u lekarza sprawilo ze przeoczyl jakie to badanie, zwyczajnie spodziewajac sie czegos innego. Trwalo to krotka chwilke ( dwa dni i sie zorientowalam) ale ryzyko zarazenia dzieci, spedzalo sen z powiek...

Gość gość
20.16 jedno nie wyklucza drugiego. Bać sie zarażenia a nie bać się groźnych powikłań po szczepieniu to niedorzeczne!

Gość gość
Ja się szczepię, ale boję się, bo inne cholery się nie szczepią i roznoszą zarazę.

Gość gość
gość dziś Ja się szczepię, ale boję się, bo inne cholery się nie szczepią i roznoszą zarazę. x Jak się szczepisz, to czego się boisz? Przecież cie nie zarażą, a jak zarażą, to przejdziesz jak lekki katarek.

Gość gość
niektórzy rodzice upadli na głowę, że nie szczepią swoich dzieci. Coraz więcej zgonów dzieci jest z tego powodu. I dobrze, za głupotę się płaci.

Gość efewfew
Wystarczy nie być idiotą czy z pokolenia gimbazy, żeby wiedzieć jaka to propaganda z tym straszeniem chorobami. Odra? To trywialna choroba wieku dziecięcego, i nie było czego się bać, póki... nie opracowano szczepionki. Ospa wietrzna? To samo. Czyżby nagle organizmy się zmieniły że zabija je byle co? A może choroby zmutowały? Nie, jesteśmy straszeni, żebyśmy jak te matoły, zgodzili się na wszystko. Wystarczą takie fakty, żeby wiedzieć, że reszta propagandy dot. szczepionek to też kłamstwa i z jakiegoś powodu tworzone. I kalendarz szczepień kiedyś i dziś też warto porównać. Jeśli więc czegoś miałabym się bać, to tego co teraz z nami robią. P.S. Mi dzieciaka porwali na szczepienie a potem sprawdzili, że szczepione być nie powinno i miało odroczenie na rok, tyle że po fakcie. Można? Można. W końcu moje dziecko to dla koncernów jedna wielomilionowa w statystykach a dla szpitala, przypadek.

Gość gość
jak już wierzysz w te brednie, to chociaż ich nie powielaj dla innych. Szczepić i tyle w tym temacie.

Gość gość
gość wczoraj to sie zaszczep szczepienia dzialaja tylko kilka lat, wiec juz u ciebie nie dzialaja, badz tak miła i uzpelnij swoj kalendarz, za twoich młodych lat było mniej szczepien niz teraz wiec sie powinnas doszczepic i nie zapomnij o grypie:) szczepionka juz jest, wiec smiało, bo stanowisz zagrozenie ;/

Gość gość
szczepienie nie da 100% gwarancji ze nie zachorujesz, wiec po co pakowac w siebie czy dziecko kolejny syf, i tak juz jest wszystko skazone wiec po co dodawac kolejnych syfów do organizmu. Myslicie ze skad sie bierze coraz wiecej nowotworów??

Gość gość
to ja, 31 lat nieszczepiona Kiedyś tak bardzo nie ścigano rodziców za brak szczepień. Moja mama bynajmniej nie miała z tego tytułu żadnych problemów, że ani ja, ani mój brat nie byliśmy szczepieni.

Gość gość
Ja szczepie ale tak serio. Czego boja sie te co dzieci szczepily ? Bo nie rozumiem.