Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca w Lidlu a reklama

Polecane posty

Gość gość

Ponieważ dziś dowiedziałam się, że pracodawca nie przedłuży ze mną umowy, rozważam pracę w Lidlu, bo tak zachęcają w reklamie. Proszę o wypowiedzi osoby, które tam pracują - czy jest ciężko, ile dostaje się na rękę, czy jest faktycznie dodatkowa opieka medyczna, czy jesteście zadowolone/zadowoleni z pracy tam. Dodam, że mam męża z niepełnosprawnością i drugie dziecko w drodze, więc potrzebuję dobrej i stabilnej pracy.

Gość gość
Jak jesteś w ciąży to cie nie zatrudnia.

Gość gość
Rodzę początkiem grudnia, zasiłek macierzyński będę mieć na 20 tygodni albo na 52 tygodnie, potem mogę pracować.

Gość gość
Niestety ale prawda jest taka ze nikt Cie nie zatrudni do pracy, oni szukaja pracowników ktorzy mogą robić teraz a nie czekac 20 tygodni na kogoś kto nie wiadomo czy sie sprawdzi....

Gość gość
Do Lidla baaardzo ciężko się dostać bo tam są najwyższe pensje ze wszystkich marketów i zarabiają więcej niż nauczyciele policjanci czy pielęgniarki a kierownicy to nawet więcej niż lekarze

Gość gość
I więcej niż programiści i prawnicy pewnie też?

Gość gość
16:04 napewno wiecejniz ty z 500+ i innych zasilkow

Gość gość
Witam jeśli chodzi o zarobki szału nie ma wiadomo w każdym mieście jest inna stawka Warszawka ma więcej niż Białystok.

Gość gość
I nie prawdą jest że ciężo się dostac teraz zależy im na sztuce żeby człowiek się zgadzał. Uwieżcie mi widzę co biorą i najgorsze jest to że musisz parcować na swoją wypłate i na wypłate osoby która nawet nie potrafi kasować na kasie pomimo półrocznego stażu pracy. Jedynym plusem tej pracy jest umowa o pracę i wypłata na czas. Reklama mówi "Chcesz mieć więcej na radość?" ale czy wychodząć z pracy o 24.00 lub pozniej mam naprawdę na to czas niebyłabym tego taka pewna?!

Gość gość
Pracuje tam wychodzisz jak Ci pozwolą, czasu dla rodziny praktycznie zero bo jak przychodzisz z pracy to nie masz siły na nic siadasz przy stole i zasypiasz.. jest tu na kafeterii forum pracowników jeśli jeszcze godzin nie usunęli Bo już kilka razy się to zdazyło .. pracownicy pisza jak jest na prawdę ale lidl monitoruje i działa usuwając co jakiś czas .. jeśli masz chorego męża i dziecko odradzam .. czasu i siły nie będziesz miała dla.nich.