Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wysoka

Polecane posty

Gość gość

Czesc wszystkim. W mojej klasie jest pewien chłopak który strasznie mi się podoba, jest zabawny inteligentny i w ogóle przystojny :) ale ma jedną wadę, jest mega niski (jakieś 158-160 cm). Mi to nie przeszkadza a nawet to trochę urocze jaki jest malutki :) Z drugiej strony ja jestem dość wysoką dziewczyna (186 cm mierzę :) ) a w dodatku pochodzę z usportowionej rodziny, więc od dziecka uprawiałam siatkę, kosz, bieganie, ostatnio nawet siłownia.wiec generalnie umięśniona ze mnie laska :) Pytanie, czy będzie głupie jak spróbuję go zagadać? Nie chcę żeby czuł się jakoś mną onieśmielony, jakieś propozycje?

Gość gość
Sorry, to prowo. Sama mam 180 i naprawdę rzadko trafia się wyższa. A jeśli już, to nie jest już w żadnej klasie. Kiepska ocena rzeczywistości. Próbuj jeszcze raz.

Gość gość
Mam 17 lat. Masz rację, jedną taka wysoka jestem.

Gość gość
To dokąd sięga Ci ten chłopak? (Palił papierosy w dzieciństwie?) Zaś rzadko kiedy widzę tak niskich ludzi... Hm?

Gość gość
Tak do ramion mi sięga :D

Gość gość
Jeśli masz 186 to nie sięga Ci do ramion. A do połowy ramienia. Przygotuj sobie prowokację jeszcze raz, ale wymierz sobie wszystko dokładnie.

Gość gość
Nie wiem ile on ma konkretnie wzrostu tak oszacowalam. Ale mówię sięga mi mniej więcej do ramion. Może trochę wiary w ludzi? Nie każdy w internecie próbuje cię oklamac.

Gość gość
Więc jeśli to nie prowokacja, to nie ma problemu. Oboje wybijacie się z normy. I takie pary o dziwo widywałam. Ale kobieta miała max 182, może 183, to max. A on około 170. :] Pozdrawiam.

Gość gość
Było to tutaj już parę miesięcy temu.

Gość gość
Kurcze czyli aż takiej różnicy to nikt jeszcze nie widział? :( No nic, umrę samotna :D