Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham ją pomimo że podupadła i przytyła

Polecane posty

Gość gość

to się nazwya prawdziwa niłość ludziki, a inne laski mnie wcale nie ruszają nawet jak mi gołą doopą przed oczami machają, jestem jej i tylko jej wierny

Gość gość
To Twoja żona ?

Gość gość
I czym się chwalisz?tak powinno być,pomóż jej pozbierać się. I tyle.

Gość gość
Wielkie mi aj waj . Skoro slubowales to chyba do czegos zobowiazuje alwaro hahaha

Gość gość
Tylko czemu się chwalisz tak płytkim wyznaniem? Bądź co bądź jest bardzo powierzchowne bo skupia się na wygladzie, więc dość słabo wypadasz. Jakbyś szukał poklasku. Są tacy dla których to norma, kochają bez względu na wszystko a jednak się nie wychwalają i nie szukają atencji na forach.

Gość niedoroohane frustratki
wam kur/wom nikt nie dogodzi, jesteście chore psychicznie

Gość gość
Autorze, szacun o ile to nie jest prowo. Mój kumpel z tego samego powodu zostawił żonę dla młodszej i szczuplejszej.

Gość gość
faceci to świnie, mówie to jako facet, ale kobiety też mają często bzika

Gość gość
Wielokrotnie zmieniała mi się waga, mąż ani razu nie wypomnial mi, nigdy nie uslyszalam przykrej uwagi, przeciwnie zawsze wynajdowal coś co w danej chwili najbardziej mu się podobało, tu większy biust czy szczuplejsze zgrabne nogi. Komplementy słyszę niemal codziennie i to od kilkunastu lat związku. Takie wyznanie jest więc dla mnie dziwne bo to nic nowego dla kochających i szanujących się ludzi tylko po co ogłaszać to na forum? I jeszcze to podkreślanie ze przytyla ale pomimo tej tragedii?? on nadal trwa.. To dla mnie smutne wyznanie bo autor i tak się skupia na wyglądzie choć niby temu zaprzecza.

Gość gość
Autorze gdybyś był kobietą to by ci jednym głosem radziły ratować się i zostawić wieprza, nic by nie pisały o zobowiązaniach i miłości... zapamiętaj na całe życie, kobiety to fałszywe egoistki :classic_cool:

Gość gość
Przywracasz mi wiarę w mężczyzn. Dziękuję.

Gość gość
Co to znaczy podupadła? Jak teraz wygląda?

Gość gość
Ty za to na pewno wypiekniales. Alez jestes fantastyczny i wpanialomyslny

Gość gość
Poznał.ja tłustą i zapuszczoną ale chętnie zaspokajaca jego wszelakie zboczenia a teraz pisze, ze ja k9cha choć przytyła:/ żadna go nie chce a boi się samotności, a i tak będzie samotny z nią, do bólu, seks mu w niczym nie pomoże.

Gość gość
18:48 chyba ci sie cos popieprzyło w tym farbowanym łbie?

Gość gość
18:48 Znów tu ujadasz małpo? :/ Po pierwsze to nie przytyłam, tylko schudłam w ciągu tego i poprzedniego roku aż 10 kilo. Wcześniej, owszem, miałam nadwagę, bo zajadałam stresy w pracy, chociaż nadal jestem na diecie i do ideału jeszcze trochę brakuje. Ale jak może się o mnie wypowiadać osoba, która mnie nie zna i nigdy mnie osobiście na oczy nie widziała? :p Po drugie Ty też powinnaś napisać o sobie, że jesteś spasiona, bo wcale nie jesteś szczuplejsza ode mnie :p Zresztą Kuba może to sprawdzić osobiście ;) Odnośnie pozostałych zarzutów do mnie, pozostawię to bez komentarza. Wręcz podoba mi się, że mnie atakujesz, bo ten ból doopy nie może być bezpodstawny :p

Gość gość
Masz kompleksy, że pochlebiasz sobie? Kuba? Bierz go, z przodu, z tyłu, jak chcesz:/

Gość gość
C.D. Dlaczego Kuba? Kto to taku? Nie znam, bierz go:/

Gość gość
kobiety to fałszywe egoistki & W psychologii to się nazywa 'przeniesienie'.

Gość gość
Zgadza się, one wszystko przenoszą na facetów, obowiązki, koszty i odpowiedzialność dosłownie za wszystko łącznie z seksem, same tylko leżą, pierdzą i kombinują jak się nachapać najwięcej czyimś kosztem i wysiłkiem, nornalnie pasożyty przenoszące :classic_cool: