Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak uprawiacie seks mając małe dzieci w domu?

Polecane posty

Gość gość
00.01- jak się spotykasz z krypto gejami, to nic dziwnego, ze mają takie oblesne upodobania

Gość gość
Hahaha poczekajcie wszyscy którzy macie kilkugodzinny seks jak będziecie parę lat po ślubie, będą was okalać problemy dnia codziennego a np 5-6 latka zamknięcie za drzwiami i karzecie mu czekać te kilka godzin :D

Gość gość
O jeju się przyczepiliście do autorki, przeciez na pewno nie miała na mysli stosunku trwającego kilka godzin bez przerwy, tylko w czasie tych kilku godzin pieszczoty plus np 3 razy:P Wiadomo, ze jak sa dzieci to juz nie takie proste (nawet wieczorem jak juz śpią, bo rzadziej jest siła na takie akcje), ale nigdy przed posiadaniem dziecka wam sie nie zdarzyły takie maratony?

Gość gość
Lubię długi seks, ale już nie straszcie kafeterianek - ogier, któremu wystarcza formy na 10 minut akcji nie poleci raczej do innej, żeby z nią seks tantryczny uprawiać i wznosić się na wyżyny sztuki miłosnej.

Gość gość
:D U nas jest cicho i szybko, nie narzekamy. No moze maz troche podkrecilby czestotliwosc ale z dwojka dzieci i praca nie ma czasem sily na seks :(

Gość gość
U nas arka trwa długo bo M jest dlugodystansowcem, nie lubi szybkich numerów, chociaż czasami zdarza się że mnie złapie w łazience :) Mamy dzieci w wieku szkolnym, kochamy się przeważnie kiedy już śpią.

Gość gość
Dzięki dziewczyny za poprawienie humoru

Gość gość
Kilkugodzinny seks i posiadanie dzieci to się wzajemnie wyklucza. Bo ja po całym dniu jestem tak wykończona, że nie miałabym ochoty kilka godzin się zabawiac, czasem nawet nie mam ochoty, bo zasypiam od razu po wejściu do łóżka. Czy autor w ogóle ma dzieci? No chyba, że się ma czas w dzien na odpoczynek i sen to co innego... Ale pracując i zajmując się dziećmi to wykluczone. A dziecko zależy w jakim wieku. Jak małe to i tak nie wie o co chodzi, więc jak się przebudzi to można do niego pójść. A jak już starsze i wiedzące o co chodzi to ja bym jednak starała zachowywać się cicho ;) lub zawieźć czasem dziecko do dziadków ;)