Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Leki antykoncepcyjne na tradzik

Polecane posty

Gość gość

Witam biore tydzien tabletki anty belara .. czy moze to mi pomoc na tradzik? Badania wyszly ok tylko prolaktyna wynosi 39 a do skali 20 powinna chyba byc a inne hormony mam w normie . Mam 18 lat czy dobrze mi dobral tabletki ? Czy to trzeba tabletki na obnizenie tej prolaktyny moze od tego ten tradzik? Lekarz mowil ze nie jest az tak wysoka .. boje sie brac te tabletki ze mi nie pomoze i tylko szkoda czasu ;/

Gość gość
Brać anty na trądzik to pójście na skróty i czysta głupota bo to jedynie usuwa problem który prawdopodobnie i tak wylezie a nie usuwa przyczynę. Na wysoką prolaktyne są inne leki. Nie wiem kto daje tylu tumanom tytuł lekarza. Przecież to jest jakaś tragedia.

Gość gość
No ginekolog mowil ze za ok. 2 msc tradzik powinien zniknac , ale pozniej sie okazalo ze mam za wysoka prolaktyne ale i tak kazal brac mowil ze nie jest az taka wysoka .. ale chyba te leki bierze sie jak ktos ma za duzo hormonow meskich a nie na prolaktynee .. no ale lekarz chyba lepiej wie tak to by mi nie kazal brac skoro widzial moje wyniki ja juz nie wiem co robic musze chyba czekac cierpliwie

Gość gość
Aa dodam ze leczylam sie tez u dermatologa i wszystko powrocilo po odstawieniu wiec juz nie mam sily na to ,to moze problem lezy w tych hormonach , duzo wydalam pieniedzy na zlikwidowanie tradziku i na marne , moze ginekolog mi serio pomoze