Gość Goscini Napisano Październik 4, 2018 Witam,mam problem chociaż ciezko to tak nazwać. Chodzi o to ze poznalem dziewczyne na badoo mamy do siebie 70km i ogolnie jest wszystko dobrze bylo juz 6 spotkań calujemy rozmawiamy wszystko idzie w dobrym kierunku. Usunelismy badoo ale nie wiem kiedy i jak ale jak zajrzałem tam bo mnie tknelo cos czy jest w porządku bo takie przeczucie mialem i patrze jest. Jak sie zapytalem to cos zaczela kręcić ze to samo jej sie włącza jak komputer ur******* czy cos ale wiem ze tak sie nie dzialo. Zrobilem lewy profil i napisalem do niej no i umowila sie ze mna anonimowym na kawe. Dodam ze większość naszych spotkan bylo u niej z jej rodzicami rodzeństwem dziadkami także wydaje mi sie ze jednak to powaznie traktuje a tu taki numer. Seksu nie bylo bo w samie sie bronila,zdarzylo sie ze bylismy troche blizej,dotykalosmy sie calowalismy stanik poszedl ale nizej byl hamulec i to rozumialem. Jak mam rozumiec to ze ona sie umawia z innymi kręcąc ze mna i co robić,pomóżcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach