Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks z taksówkarzem. Kto doswiadczył?

Polecane posty

Gość gość

Przez ponad 2 lata byłem taksówkarzem w dużym mieście. Stałem pod jednym z klubów. Przez ten czas kilka razy rżnąłem laski które z klubu wychodzily. Zawsze napalone, zawsze chętne. Czysty oblęd :) któraś z Pań tutaj miała seks przygodę z kierowcą taxi?

Gość gość
Ja jako kierowca śmieciarki wywoziłem kubły spod różnych klubów. To dopiero było...

Gość gość
Bylam na imprezie urodzinowej u kolezanki troszeczke wypilam, zamowilam sobie taxi bo nie mialam juz czym dostac sie do domu.Wsiadam do tego samochodu a za kierownica byly maz mojej znajomej, gdy wsiadlam to zaraz mu buzi dalam,w czasie jazdy duzo rozmawialismy , gdy juz bylam kolo domu jak glupia baba zaprosilam go na kawe nie odmowil,On mi sie zawsze bardzo podobal ale nigdy wczesniej nie dawalam zadnych znakow,Wtedy alkohol zadzalal a on nie odmowil. Nie myslalam ze on taki as w lozku jest, co ze mna wyrabial jak mnie obracal to juz sama nie kojarzylam ale super przerznieta bylam bardzo dlugo nie moglam tego zapomniec. Czekalam na nastepne spotkanie ale bylo go trudno spotkac a tel. do niego nie mialam

Gość gość
mi kiedyś zaproponował zamiast pieniędzy za kurs laska, oburzona odmówiłam, dzisiaj bym się pewnie zgodziła :-)

Gość gość
Mnie tez sie zdarzylo i propozycje przyjelam bo taksokarz byl bardzo fajny pojechalismy w slepa uliczke i loda z polykiem mu zrobilam nie robilo mi to problemu a sperme nawet smaczna mial, a ja 100zl zaoszczedzilam bo tyle pokazalo sie na taksomierzu, i numer tel od niego otrzymalam

Gość gość
Czasami korzystam z taxi ale jeszcze mi sie nie zdarzylo zeby byl jakis przystojny kierowca tylko secisci po mnie przyjezdzaja

Gość gość
kiedyś latem nad ranem ok 5.40 jak zamykali klub wsiadła mi laska do taxi i wprost zapytała czy się pukamy. Cóż miałem zrobić po dobrej nocce :) ustronne miejsce i zapinałem ja bardzo ostro - łącznie z tym że sama chciała analu. Ahhhh brakuje mi tej roboty :)

Gość gość
Dawno temu wracałam spłukana i na lekkim rauszu z dyskoteki do mojej wioski,gdzieś 15 km.Ileś tam nabiło, zaproponowałam co nieco w formie zapłaty i zjechaliśmy do zagajnika przed wsią.Na tylnej kanapie poloneza mnie rozłożył i wziął zapłatę.Finał zrobił mi w ustach,dał klapsa w tyłek i podwiózł pod dom. Młoda byłam, 17 lat miałam a on ok.40.

Gość gość
Kilka razy, ale zawsze kończyło się na lodzie.

Gość gość
U mnie sex z taksowkarzem to nic specjalnego bo mam go kiedy chce poniewaz maz jest taksowkarzem

Gość gość
Żono taksówkarza,uważaj żeby Ci syfu nie przyniósł, bo oni walą jak leci, małolaty, k***wki,panny i mężatki,rozwódki i zakonnice.

Gość Izucha24

Nie dramatyzujcie! ostatnio na sylwestra musiałam na to przystać i nie było źle 🙂 Jestem z Sycowa a bawiłam się we Wrocku. Ok 5 rano chciałam wracać do domu ale.....no właśnie zrobił się problem z kasą 😞 kurs taxi kosztowałby 400zl. No to się  zgodziłam odwdzięczyć Panu taksiarzowi w naturze. Nie było źle! młody byczek typu kark! więc kulawy nie był. Jedynie trochę zbok bo powiedział że tylko lód i anal i mnie zawiezie 😉 Jedno i drugie robie w życiu bez profitów więc co za różnica 🙂  ale żeby nie wyjść na naiwniarę lodzik we wrocku a analek dopiero w sycowie 🙂 wspominam pana dobrze 😘 

Gość driwer

mnie 3 razy mlode laski daly dupy zamiast kasy za kurs , zle nie bylo ,

Gość Misia

nie - z nieznajomym taksówkarzem to słabe to. Naczjęściej to robią tanie prostytutki płacące w ten sposób za podwożenie - dają innym za kasę to temu nie dają kasę ale dają za podwiezienie. Miałam koleżankę pracującą jako "cichodajka" i tak wynagradzała taksówkarzy. Normalna dziewczyna jednak tak nie robi.