Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja bratowa uwieszona na moim bracie

Polecane posty

Gość gość

Moja bratowa ma 29 lat mają małe dziecko a ta zamiast iść do pracy studiuje prawo zaocznie na aplikacje iść niezamierza ale uparła się skończyć studia a nigdzie nie pracuje mój brat za wszystko płaci,tyra po całych dniach a ona sobie studiuje i tak nic jej z tych studiów skoro niezamierza być prawnikiem bo o aplikacji nie myśli bez sensu

Gość gość
Co Cię to obchodzi

Gość gość
To mój brat i mi go szkoda bo sam na wszystko tyra a ona wielka pani

Gość gość
Zajmij sie sobą i swoją rodziną. Co cię obchodzi jak żyje brat. To jego życie i ich zasady. Nie wp*****laj się tam gdzie cię nie proszą.

Gość gość
Jeszcze 30 lat temu w wielu rodzinach było tak,ze facet pracował, kobieta nie pracowała zawodowo, zajmowała się domem i dzieckiem i nikt nikomu nie wyrzygiwał, że kobieta "siedzi w domu". A tobie autorko żal dupę ściska. Zajmij sie swoim życiem. Twoja bratowa chociaż jakies ambicje ma vy studia skończyć. Skąd wiesz,ze później nie pójdzie do pracy? Pewnie skonczy i pójdzie do pracy, ale ty musisz już zionąć jadem na kafe.

Gość gość
Skoro lubi tyrać za dwoje to co cie to obchodzi,żyje tak jak mu sie podoba i nic ci do tego.

Gość gość
Tak jasne ciągle tu się pisze że jak kobieta niepracuje i wisi na chłopie to leń a teraz nagle jej bronicie na studiowanie miała czas jak była młoda a nie teraz jak powinna pracować.Autorka

Gość gość
Zazdroscisz jej i tyle

Gość gość
Nawrzeszcz na nią

Gość gość
gość dziś Zajmij sie sobą i swoją rodziną xxx Właśnie to robi. Brat nie jest jej rodziną?

Gość gość
Brat pewnie powinien dawać kasę mamusi i siostrze A żona ma sama na siebie zarobić!

Gość gość
Temat znany mi również. Brat tyra na 2 etatach na leniwą bratową, bratanka który spokojnie mógłby iść w wieku 3 lat do przedszkola i kredyty. Ta i tak tego nie docenia. Dalej żyje marzeniami jak nastolatka, że wypracuje własny brand odzieżowy, projektuje, ogląda programy modowe i tylko wyciąga łape do brata po kasę na materiały. Oczywiście średnio to schodzi niespełnionej dyktatorce mody mimo wystawiania na portalach ogłoszeniowych, więc ratują się pożyczkami u mojego ojca, który narusza oszczędności, którre miały iść na jego emeryture. Matki niestety już nie mamy - niestety choroba nam ją zabrała - a szkoda, może by swojego syna naprostowała by nie był jeleniem bo my już nie mamy siły ;/

Gość gość
Malo pracowalam,ale nigdy nie slyszalam,zeby ktos z rodziny meza mial z tym problem. Mysle,ze w domu ma wszystko jak nalezy,a brat czuje sie z tym dobrze.Inna sprawa,gdyby zaniedbywala rodzine,bo tego juz nie pochwalam.

Gość gość
Ona twierdzi że niepojdzie byle gdzie do pracy jak skończy to podobno znajdzie dobrą pracę stattatatata

Gość gość
Ależ wy jesteście durne wsioki, co kogo obchodzi życie innych dorosłych ludzi.Autorko, może bratowej nie pasuje twoje pierdziele nie od rana do nocy w necie, kto na ciebie pracuje, państwo czyli my!

Gość gość
To moze z bratem pogadaj, a nie z obcymi ludźmi, ja pierdzielę ludzie co z wami?nie potrafisz z wlasnym rodzeństwem rozmawiać?musisz na forum publicznym rozprawiać

Gość gość
Ona ma szczuć brata na jego własną żonę??? Ale rada!

Gość gość
Gadałam z nim a on mi powiedział że jak chce studiować to niech studiuje bo on chce żeby była szczęśliwa...ma klapki na oczach całkowite

Gość gość
Jak nie bratowa to teściowa nuuuda

Gość gość
Ale to już było i nie wróci więcej. O nie! Wróciło! W dodatku jest odzew. Autorko Ty byś lepiej na te studia poszła bo czas marnujesz na wymyślanie

Gość gość
A ten trzylatek czemu nie pracuje?

Gość gość
8,36 hahaha padłam

Gość gość
Po prawie bez aplikacji ona może mieć pracę w administracji publicznej. Skoro twojemu bratu taki układ odpowiada, to dlaczego Tobie przeszkadza? Przecież jest dorosły, sam ustala w własną żoną takie sprawy.

Gość gość
Raczej bym powiedziała, że siostra uwieszona na bracie wtrąca się w JEGO małżeństwo.

Gość gość
Autorko ja też mam brata. Co myślę o jego żonie to myślę, ale ja nigdy nie będę ważniejsza dla niego od jego żony, gdyby było inaczej to to byłoby chore dlatego gębe trzymam na kłódkę. Tak sobie brat wybrał jaki miał gust to tak ma i niechaj sobie tak żyje skoro tak mu pasuje. Ja bym nie chciała, żeby na przykład mój brat sie dopieprzał do mojego męża. Nie życzyłabym sobie tego.

Gość gość
"Dalej żyje marzeniami jak nastolatka, że wypracuje własny brand odzieżowy, projektuje, ogląda programy modowe i tylko wyciąga łape do brata po kasę na materiały. Oczywiście średnio to schodzi niespełnionej dyktatorce mody mimo wystawiania na portalach ogłoszeniowych" Daj linka do tych jej ogłoszeń. Może kupię jeżeli jest fajne.

Gość gość
A co autorko, brat ci sie wyplakiwal?czy tez chcesz go na sile uszczesliwiac?

Gość gość
Skończy zostanie urzędnikiem a ty będziesz dalej zazdrosna tylko bardziej

Gość gość
Kurcze, moja bratowa też studiuje i nie pracuje póki co, brat ją utrzymuje i jeszcze płaci za jej studia. Chyba muszę iść i z nią pogadać, bo taka krzywdę robi mojemu 30 letniemu bratu. Aaaa nie, to przecież ich życie i mi nic do tego. Wiec radzę Ci autorko zająć się sobą i odczepić od brata skoro taki układ mu pasuje.