Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koko2308

Trądzik

Polecane posty

Witam kobietki! Mam problem: za tydzień wybieram się na wesele, a mam duży trądzik, od kilku lat zmagam się z tym, stosowałam wszystkie metody i wszystkie leki od lekarzy i nic nie pomaga. Macie jakiś sprawdzony sposób na pozbycie się szybko trądziku, ponieważ za tydzień idę na wesele i chciałabym się tego pozbyć:/

Gość gość
Nie da sie w tydzien pozbyc tradziku. Ale na szybko peeling enzymatyczny, maseczka z glinki szarej, krem physiogel, zel do twarzy psygiogel. Nie zaogniaj i nie podrazniaj twarzy.

Gość gość
http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,73922,nacomi-glinka-ghassoul.html Ta jest swietna! Przed maseczka, umyj dokladnie twarz zelem psyhogellub ziaja dla skory atopiwej, zrob peeling, naloz maseczke, posmaruj kremem psygiogel lub ziaja dla skory atopowej, seria zielona. Podaje dwie firmy bo jedna drozsza druga tansza. Wazne zebys tej skory nie przesuszala i nie ładowala duzo rzeczy. Na mnie po latach sprawdzily sie dopiero delikatne kosmetyki dzieciece, takie j. W. Warto zebys zaczela zazywac loratadyne badz alertec (na noc) Two tradzik moze byc powiazany z alergia. Nie zaszkodzi sprobowac. U mnie tez sie to sprawdzilo

Gość gość
Ja stosuję kosmetyki z konopi siewnych, są linie typowo przygotowane na problem skóry trądzikowej https://www.konopie-online.pl/pl/c/Konopie-na-Tradzik/48 natomiast od wewnątrz stosuję olej CBD działą przeciwzapalnie, a trądzik to nic innego jak stany zapalne https://www.konopie-online.pl/pl/p/Olej-CBD-5-15ml-/267 taka butelka starcza na ok 2 miesiące kuracji

Gość gość
A próbowaliście Dermatoxinu? Kupiłam go na krosty i smaruję punktowo jak mi coś wyskoczy, to taki lekki żel na bazie ozonu, skóra się szybciej regeneruje i nie ma blizn.

Gość polkaTU
Punktowo jak poprzedniczki radzą a na stałe jak nie leki od dermatologa pomyśl o wizycie u ginekologa. Ja w ten sposób pożegnałam trądzik, biorę tabletki belara i one mi bardzo pomogły.

Mnie pomogła zmiana diety! Mialam robiony test kod metaboliczny i okazało się że wiele z produktów, które często jadlam mimo że zdrowe, szkodziły mi. Odstawiłam i praktycznie po tygodniu pozytywne zaskoczenie na twarzy i reszcie ciała, bo chrosty miałam także na reszcie ciała. Przy okazji pozbyłam się wzdęć ;)

Gość gość
mi jak polce pomogły tabletki anty

Gość gość
mi tak samo. żadne kosmetyki tylko anty