Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam tak biedna ze zylam bez

Polecane posty

Gość gość

Pradu, jadlam chleb z maslem , mylam ske w misce.. mam 27lat wynajmuje miesskanie i normalnie zyje , odlozone mam 50tysiecy.. zaczynalam z dlugami po rodsicach.. . Wszystkiego dorobilam sie wlasnymi rekami po fabrykach po 12h i roznych innych.. i choc wiwm ze to nie duzo i to wszystko wyszarpalam sama mam jakis niedosyt .. tzn. Brakuje mi rodziny, ale takiej wlasnej z mezem itd. W sumie nie jestem chyba az taka brzydka ale te pare lat zasuwania wyszlo mi na rekach twarzy, dodatkowo szukam jakiegos normalnego faceta ale niestety mam nie udaje mi sie...

Gość gość
A ładna jesteś? Zgrabna i posłuszna?

Gość gość
i jeszcz z długami :D w Polsce wszystko można, pod warunkem, że się kłamie :D

Gość gość
To k*rwa przynajmniej miałaś gdzie się umyć i co żryć! Ja jestem sierotą, większość życia spędziłam na skłocie, wybierając jedzenie z kontenerów, zabierając resztki z restauracji, grając po rynkach i chwytając się najrozmaitszych prac. I szczerze mówiąc to był najlepszy okres mojego samo rozwoju. Obecnie mam własną firmę, dom i dwa autka w garażu. Jakbym się miała swoim szczęściem dzielić z debilami, którzy nic nie wiedzą o świecie, ani nie są ani w jednej milionowej tak zaradni, jak ja, to prędzej bym zaczęła lewitować. Autorko, ceń się, myśl i dbaj o siebie. A już na pewno nie uwieszaj emocjonalnie na jakimś męskim cymbale, bo nie warto. Powodzenia.

Gość gość
11:51 coś z deklem masz nie tak?

Gość gość
Do 11:51 Mozna ale gdy jestes pracownikiem najnizszego szczebla to trzeba duzo pracowac,za przyjscie w soboty i niedziele na produkcje mozna duzo dostac.

Gość gość
Nie, zrobilam to na emigracji gdzie dalej przebywam a do tej osoby ktora napisala jak wygladam 450kg zywej wagi, nieposluszna.