Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRZEMO JAKI MASZ REKORD TORU W FERRARI RACE?

Polecane posty

Gość gość

Jaki masz rekord toru w Ferrari Virtual Race? Mój aktualny który przed chwilą wykręciłem to 1:47:51 a jak to zainstalowałem tydzień temu to pierwszego dnia jeździłem na poziomie 1:53 :D https://zapodaj.net/d05d0538e8334.bmp.html

Gość gość
jasne przemo :D screena daj ściemniaczu ty nawet pewnie tej gry nie zainstalujesz na swoim marnym kompie, to ci nawet nie ruszy hehe

Gość gość
ale i tak nie wierze w ten twój rekord, czas z d**y podałeś i tyle, zainstaluj wykręć lepszy czas, zrób screena wtedy pogadamy

Gość gość
ja teraz ide obiad robić a potem spróbuje innym pobić rekord, bo może to Fiorano wcale nie jest najszybsze

Gość gość
albo trza jakąś gierke z multiplayerem ogarnąć i sie wtedy przez neta pościgamy i zobaczymy jaki z ciebie drajwer ja z rajdówek to grałem w Colin McRae Dirt albo w RBR Richard Burns Rally

Gość gość
e tam, grałem w ETSa ale mnie to nudzi, jedziesz jak debil te 90 a czasami 80 bo przekraczać nie można, na trasie nic sie nie dzieje, jedynie ciekawe jest jak sie jeździ po miescie i ładuje rozładowuje, a poza tym na klawiaturze to do d**y, myszką całkiem fajnie sie jezdzi w ETSie, kiera by sie przydała to by może fajnie sie grało w ets'a albo na oculusie, ja wolę wyścigowe gry lub rajdowe, nawet strzelatki mnie nie bawią, jedynie to w CS'a kiedyś grałem

Gość gość
no ja ogólnie to mam dwie myszki bezprzewodowe to moge jedną sobie wziąć na hamulec/gaz a drugą na sterowanie bo toupchpadem to sobie nie wyobrażam przecież to do d**y musi sie prowadzić x patrz ale można też padem grać, ja sobie właśnie chce kupić takiego zwykłego pada za 30-40zł i na gałkach analogowych też się fajnie jedzie tak jak na myszce gdzie ruch kierownicy jest płynny a reszte przycisków można by sobie przypisać tak jak sie chce np. tak https://zapodaj.net/1ec734feef6d2.bmp.html

Gość gość
no ale na gałkach analogowych też się precyzyjnie kręci, nawet lepsze wyczucie jest, zobacz jak koleś na filmiku ładnie skręca na padzie

Gość gość
ten gada po polsku, gra na padzie on co prawda ma jakiegoś tam lepszego pada ale to bez znaczenia, ciut więcej guzików ma ale ten nawet najtańszy ma ich na tyle dużo że to wystarczy https://www.youtube.com/watch?v=4FA8BvoQT8E

Gość gość
koleś ma zbyt wysoką czułość przy skręcaniu ustawioną ale to wszystko da sie w ustawieniach poustawiać i będzie śmigać jak ta lala

Gość gość
to co przemo kupujesz pada? koszt nie duży a przed matką możesz go gdzieś łatwo schować, będziesz se grał jak jej w domu nie będzie albo jak będziesz sam w melinie dziadkowej

Gość gość
k****a kto mi posty kasuje i linki

Gość gość
Skąd możną tę grę pobrać?

Gość gość
dzisiaj zejde poniżej 1:46

Gość gość
pierwszy raz na padzie i już rekord, jutro spokojnie poniżej 1:46 se zejde

Gość gość
i powiedz mi Przemysław jak ja mam się z nimi ścigać, jak na pojedynczym okrążeniu dowalam im minimum po 10 sekund, a mam ich ustawionych na maksymalnie najcięższy poziom trudności, a na dystansie 10 krążeń ich dubluje, a najlepsze orkążenie w wyścigu mam 10 sekund szybsze od ich najszybszego zawodnika, a jadą takimi samymi furami co ja, a ci trzej ostatni w słabszej furce to i po 14 sekund dostają na okrążeniu. No jak tu z nimi walczyć i prawdziwie się ścigać? nie wiem jak tu ich podkręcić żeby szybsi byli, da sie gdzieś pomajstrować w plikach i coś tam pozmieniać jakieś parametry? Gdyby chociaż te pół sekundy tracili na okrążeniu to jeszcze by się fajnie ścigało z nimi, ale jak dostają po 10 sekund w d**e to trochę słabo https://zapodaj.net/744347808b008.jpg.html

Gość gość
17:38.44 to czas pokonania 10 okrążeń, zatem tempo wyścigowe to średnio 1:45.84 na okrążeniu !!! a najlepszy czas okrążenia 1:43.56 patrz i podziwiaj przemysław :classic_cool: ty byś nawet poniżej 1:48 nie zszedł kaleko

Gość gość
zatkao kakao

Gość gość
ja gram tak: ruch kierownicy mam na touchpadzie w laptopie, a gaz i hamulec na myszcze bezprzewodowej która leży na podłodze a ja obsługuje ją stopami wtedy czuje się jakbym prowadził prawdziwą ciężarówke X X X Jezu ale skisłem :-D:-D:-D:-D:-D