Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szybko pomocy... czy moge sie tak ubrac na wesele??

Polecane posty

Gość gość

Czy ta sukienka pasuje na wesele? Czy jest za bardzo jak z ciotki klotki? Podoba mi sie ale te koronki nie wiem czy nie beda wygladaly tandetnie.. Wesele mam za 2 tyg wiec juz czas najwyzszy cos kupic... oto link https://www.asos.com/paper-dolls-tall/paper-dolls-tall-cap-sleeve-lace-dress/prd/8698792?clr=plum&;SearchQuery=tall%20pencil%20dress&gridcolumn=2&gridrow=16&gridsize=4&pge=2&pgesize=72&totalstyles=170

Gość gość
wg mnie ładnie, tylko musisz miec do koronek bardzo dobra figurę.

Gość gość
Bardzo ladna sukienka. Kroj dla osoby szczuplej. Nie wiem tylko czy w takim fasonie bedzie wygodnie tanczyc.

Gość gość
tu autorka- na figure to raczej nie moge narzekac, inaczej w zyciu nie odwazylabym sie na taka kiecke. Brzuch plaski, nogi dlugie i zgrabne, tylko te koronki.....oto jest pytanie..

Gość gość
tu autorka- zapomnialam dodac, mam 33lata

Gość gość
Nie pasuje na wesele. Jak w tym tańczyć? Na wesele to jakas rozkloszowana. Stara baba a kompletny brak gustu.

Gość gość
A moim zdaniem pasuje. Jest śliczna. A autorka nie jest stara! Braku gustu można szukać u Pan które na wesele idą w takiej mini że im tylek widać. Rozkoszowana... Proszę cię. To już nie modne jest po pierwsze a po drugie nie każda dobrze wygląda w takiej sukience. I nie klosz nie jest elegancki.

Gość gość
Autorko, ubierz się jak chcesz i w czym będziesz się dobrze czuła. Cokolwiek założysz, znajdzie się osoba, której twoja kreacja się nie spodoba i może nawet obgada cię na tym weselu. Najlepiej nie rozmyślać zbyt dużo i założyć to, co nam się podoba.

Gość gość
Bez szału, tyle zarabistych sukienek jest na stronie Asos a Ty wybrałaś chyba najgorsza

Gość gość
Nie jestem fanką fioletu, ale ogólnie sukienka bardzo ładna. Prosta, klasyczna. Koronki są teraz modne ;) do tego szpilki nude i będzie super :)

Gość gość
Bierz i się nie zastanawiaj ! A poza tym baw się dobrze

Gość gość
bardzo ładna, prosta, elgancka, wymaga dobrej figury

Gość gość
Ubierz sie tak, abys to ty czula sie atrakcyjnie. Wtedy będziesz zachowywala sie jak pewna siebie kobieta a to cała tajemnica. Sukienka z linku jak dla mnie super.

Gość gość
Autorko ona jest ładna, ale wg. mnie raczej dla pań45 +. Ja mam 35 lat i bym jej nie założyła

Gość gość
taka sobie, poza tym lepiej pochodz po sklepach i przymierzaj, bo z neta to lipa

Gość gość
Wiesniaczki się odezwaly :/ oczywiście że jest dobra na wesele. Elegancka i z klasą, nie zastanawiaj się skoro masz do niej figurę, nie jest babcina i podejrzewam że dół się ciagnie więc potanczysz spokojnie. Sama miałam podobną na weselu tylko czerwona i z rękawem do łokcia. Mam 32 lata i zabrałam nie tylko mnóstwo komplemetow ale i faceta :D

Gość gość
pasuje :) ładna jest :)

Gość gość
Bardzo ładna i elegancka, dla szczuplej osoby jak najbardziej.

Gość gość
Ladna. Rozkloszowane to wiocha. Nie sluchaj

Gość gość
Śliczna sukienka :)

Gość gość
tu autorka, dzieki dziewczyny za odzew. w takim razie zamawiam i zobaczymy :) gosciu powyzej- sukienka z twojego linka dostepna jest tylko w rozm 18 (polskie 46) wiec mnie nie urzadza ;)

Gość gość
ale na wes4ele za jasna - biała? Poza tym na fiolecie nie widac pogniecen, na jasnym tak.