Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie TYLKO DO KOBIET

Polecane posty

Gość gość

CO WIDZICIE W badboyach? ale tak na powaznie, jakie cechy osobowosci was w nich urzekaja.

Gość gość
ale co to jest badboy ??? zwykły *****cz ? czy wymodelowany typ ale tak naprawde nie wiesz co ma środku ?

Gość gość
wiem, że Ci, którzy mi się podobają mogliby się obrazić, ale uwielbiam grzecznych chłopców :) są według mnie uroczy (to jest coś co mnie rozczula, nie jestem ani stara ani młoda) a jak dodamy do tego dobry i mądry to można się zastanowić oczywiście lubię też silnych mężczyzn, ale jedno nie wyklucza drugiego i ci silni, są porządni

Gość gość
Bad boy może przyciągać odwaga, siłą, pociągiem do ryzyka, mocną sylwetką, wzbudzaniem silnych skrajnych emocji itp. Co ciekawe mnie osobiście odkąd pamiętam odrzuca od tego typu gdyż zwyczajnie im nie ufam, nie wzbudzają poczucia bezpieczeństwa, stabilności.

Gość gość
Dokładnie i precyzyjnie NIC.

Gość gość
Mnie wkurwiają a nie urzekają.

Gość gość
Działają na mnie jak płachta na byka.

Gość gość
silny mężczyzna to taki, który potrafi pomóc, jak jest problem wytrzymuje presję psychiczną potrafi walczyć o słuszne rzeczy, nawet jeśli musi liczyć się z atakiem wielu osób to ktoś, kto potrafi brać odpowiedzialność, ktoś, kto imponuje spokojem, rozwagą, doświadczeniem, kto dba o słabszych archetypów możesz szukać w westernach :) i raczej chodzi o czarne charaktery

Gość gość
i czasami nawet możesz pomyśleć, o tak, takiemu to mogłabym czwórkę dzieci urodzić :)

Gość Sanitas prawdziwa
Badboyów to ja rzucam, jednego rzuciłam nawet 2 razy. A on teraz lata po całym internecie i rozpowiada, że było na odwrót, bo nie może znieść ujawnienia prawdy.

Gość gość
ale dodajmy, że brak chęci do posiadania dzieci nie świadczy o braku miłości chodzi chyba o poczucie bezpieczeństwa, które przy kimś się ma

Gość gość
tak tak tak, wszystkich wkurzaja i wszystkie takich wybieraja:D zaklamywanie rzeczywistosci poziom ekspert.

Gość gość
20:39 Dokładnie:)

Gość gość
dziś nie mam ani jednej kolezanki ktora wybrala bed boya i nie znam osobiscie zadnej chyba sie prawik za duzo filmow amerykanskich naogladales i tak klepiesz te bzdety w kolko jak zdarta plyta

Gość gość
nic nas nie urzeka w bedbojach

Gość gość
gość dziś Emocje x pytanie bylo TYLKO do kobiet, nie umiesz czytac prawik, ty analfabeto?

Gość gość
20:29 Lepiej bym tego nie opisała. Zgadzam się i też Z tym że zaufać takiemu nie można. Za dużo sobie myśli o sobie,może być chamski i zmieniać aby jak majtki

Gość gość
I tak ich kochacie

Gość gość
gość dziś co ty mozesz wiedziec o kobietach ? nie osmieszaj sie prawik

Gość gość
Pociągają nas inteligentni i zaradni mężczyźni, ktorzy nie palą i nie piją alkoholu. Na czole nikt z takich nie ma napisane badboy. Ci u których z daleka widać, ze są chamscy, wulgarni i pała i piją większość kobiet omija szerokim łukiem ale są Karyny, które są takie same i je do takich ciągnie. Jak lubisz takie Karyny to nigdy nie będziesz w typie takiej i zawsze będziesz przegrywał z badboyami.

Gość gość
Nic. Za dużo filmów dla nastolatek chyba stuleje oglądają. Albo za dużo Grażyn wokół które lecą na karki z siłownia. Gustujecie w kobiecej patologii albo jesteście typowymi męskimi lamusami i c*****i dla których każdy facet z jajami to automatycznie jakiś bedboj.

Gość gość
bed boj daje negatywne emocje

Gość gość
Gośćagatka dziś Co to jest bad boy Tuturu x stulejarz