Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest normą? Czy on przesadza czy ja bagatelizuję?

Polecane posty

Gość gość

Hej! To mój pierwszy post na takim forum. Chciałabym zapytać Was co sądzicie o następującej sytuacji. Nie wiem już, czy coś ze mną jest nie tak czy mój facet przesadza... Jesteśmy razem 4 lata. Oboje mamy powyżej 30, mamy ze sobą zamieszkać niebawem. Dzisiaj byłam u mojego TŻ-a na chwilę, po czym wróciłam ok 19.00 do swojego mieszkania. Zawsze jak wracam, wysyłam mu wiadomość, że dotarłam (to działa też w drugą stronę). Dzisiaj... zapomniałam. Włączyłam jakiś program w TV i zajęłam się sprzątaniem. Upłynęło ok. 1,5h~2h od mojego powrotu i dopiero wtedy uświadomiłam sobie, że nic nie napisałam do TŻ, ani się z nim nie skontaktowałam (a często piszemy na msn). Kiedy wyjęłam telefon z torebki, okazało się, że miałam 22 połączenia nieodebrane i kilka nerwowych wiadomości od niego, pytających gdzie jestem (miałam na nieszczęście wyciszony dźwięk więc nic nie słyszałam). Od razu zadzwoniłam do TŻ, żeby go uspokoić, okazało się, że jest juz w taxi w drodze do mnie. Po głosie usłyszałam, że jest b zły. Szybko się rozłączył a później dostałam smsa z informacją, że jest zbyt zestresowany żeby ze mną dzisiaj rozmawiać (taxi zawrócił). Wysyłałam mu kilka wiadomości z przeprosinami i tłumaczących co się stało, ale dostałam znowu tylko wiadomość, że zafundowałam mu ogromną migrenę na następne 2 dni. I nic już nie odpisuje... Moje pytanie do Was: - czy nadal przepraszać? Nie zrobiłam tego naumyślnie, i jest mi przykro że się przeze mnie zestresował, ale co więcej mogę zrobić? A może on przesadza i reaguje na wyrost? Chciałabym, żeby po prostu odebrał telefon i powiedział "Ale ulga, cieszę się ze nic CI nie jest! nie rób tak więcej!" i żeby się na tym skończyło, ale może oczekuję zbyt wiele i powinnam wziąć pod uwagę, że jest trochę wybuchowy więc pewnie będzie to bardziej przeżywał i zrozumieć go... czy też mam wymagać, żeby się uspokoił?

Gość gość
ciekawe, myślę, że odpuści ale chciałabym wiedzieć jaki znak zodiaku (zachodni, chiński) się tak zachowuje