Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozgryzc faceta ktory raz patrzy na mnie przeszywajacym wzrokiem

Polecane posty

Gość gość

No a raz udaje ze mnie nie zna. Nie wiem co o tym sadzic, nie znamy sie za dobrze nie gadamy prawie czesto, ze tak powiem jestem jego klientka. Czasami widze ze patrzy na mnie takim wzrokiem ze az ciarki przechodza a czasami jak go widze to on nawet czesc nie powie, jak by mnie nie widzial. Czemu sie tak zachowuje. Nic mu przeciez nie zrobiam

Gość gość
Jakis dziwny typek. Moze ci sie tylko wydaje ze tak na ciebie patrzy?

Gość gość
Przerabialam to dwa razy juz. On nie jest tobą zainteresowany a to wszystko co ty widzisz nadinterpretujesz. Jesli facet jest zainteresowany nigdy przenigdy nie wysyla sprzecznych sygnałów. Wiem prawda boli i czlowiek ją wypiera a obiekt zainteresowania analizuje i tłumaczy, ale serio tak jest jak piszę.

Gość gość
Jak to nie wysyła sprzecznych sygnałów? Tysiące ludzie takie wysyłają, i kobiety i mężczyźni.

Gość gość
Chyba w umyslach tych ktorzy chcą sie doszukiwac na sile milosci odwzajemnionej. Jak facetowi zalezy działa, a nie bawi się w kotka i myszkę. Czegos takiego jak sprzeczne sygnaly ze strony zainteresowanego mezczyzny nie ma, a jezeli juz tak uparcie ktos ich sie dopatrzy to koles sie zwyczajnie bawi uczuciami kobiet i to jest losowe, bo robi to po to aby podbudowac sobie ego i wysyla wtedy kazdej takie sygnaly bo sie bawi kobietami nawet tymi ktore mu sie nie podobają.

Gość gość
Jak kobiecie zależy działa, a nie bawi się w kotka i myszkę. Czegoś takiego jak sprzeczne sygnały ze strony zainteresowanej kobiety nie ma, a jeżeli już tak uparcie ktoś ich się dopatrzy to lala się zwyczajnie bawi uczuciami mężczyzn i to jest losowe, bo robi to po to aby podbudować sobie ego i wysyła wtedy każdemu takie sygnały bo się bawi mężczyznami nawet tymi którzy jej się nie podobają.

Gość gość
Znowu ten poy****iec który nie może pogodzić się z prawidlami świata... Żal.

Gość HSincg
a mnie sie podoba jedna kasjerka i nieraz patrze na nia tak nie moge powstrzymac wzroku a innym razem wlasnie nie chce dac po sobie pozna i nawet nie zwracam na nia uwagi jak wiem ze jest to pilnuje sie zeby nie spojrzec chocby w jej strone

Gość gość
Ble. Która by chciała byczego.

Gość HSinc
dodam ze robie tak bo jestem brzydki bo nie chce zeby czula poczucie winy ze taki brzydal sie w niej kocha a ona przez to jest zmuszona z litosci chocby udawac ze to odwzajemnia, wole zeby nie wiedziala i nieraz zerkam jak mi sie wydaje ze nie widzi

Gość HSinc
wlasnie zadna by mnie nie chciala takiego brzydala dlatego staram sie to robic dyskretnie zeby zadnej nie wprawiac w zaklopotanie lub przerazenie ze taki brzydal sie jej przyglada ja sam nie robie sobie nigdy nadziei na nic pogodzilem sie ju z z losem ze umre w samotnosci

Gość gość
Jeśli facet się tak zachowuje to omijaj go z daleka, nawet jak się na ciebie patrzy to nie myśli o tobie tylko co będzie dziś na obiad. Taki wzrok mają silne charaktery facetów, którym nie zależy na tobie tylko na pracy, są nASTAWIENI na działanie i jak zrobić to dobrze. Ich wzrok może być tak intensywny że postronnym kobietom może wydawać się że są nimi zainteresowani.

Gość gość
To po prostu psychika wynikająca z zaangażowania w pracę a nie jakieś podloty.

Gość gość
Niektórzy ludzie po prostu maja taki wzrok poza tym. A ludzie sobie schlebiaja i myślą że coś się knuje czuje czy chuj wie jakie inne chuje muje dzikie wenze.

Gość gość
Też to zauważyłam, faceta można poznać tylko podczas rozmowy czy jest zainteresowany a spojrzenie nic nie znaczy tylko u nas kobiet jest inaczej.

Gość gość
Wszystkie odp do du...W tym swoim drugim temacie masz prawidlowe.Jest raczej Toba zainteresowany.

Gość gość
5:16 w drugim temacie?

Gość gość
Pracowałam w markecie jako kasjerka.Książkę mogłabym napisać na temat zmiennego zachowywania się mężczyzn...będących na za zakupach ze swoją partnerką lub bez.Uśmiechy, spojrzenia świdrujące,dowcipkowanie, bądź tylko spojrzenia. Z PARTNERKAMI NATOMIAST zmiana o 180 stopni.Byłam wielokrotnie zaskoczona taką maską mężczyzny.

Gość gość
Mężczyźni lubią zdobywać..albo w całości,albo na uśmiech, albo na więcej.Dla jednych celem jest sex, bliskość, dla innych celem już samym w sobie jest odwzajemniony uśmiech, spojrzenie, rozmowa.

Gość gość
A ja pracowałam w barze orientalnym ponad rok wiec zdążyłam zapamiętać stałych klientów i zazwyczaj niektórzy faceci gdy przychodzili sami albo w gronie męskim to zawsze zagadywali, zażartowali czy komplementowali mój i koleżanki wyglad, a gdy przychodzili z dziewczynami to zupełnie inni ludzie XD faceci tacy są, dobrze się kamuflują

Gość gość
Może ma zeza i wydaje Ci się że patrzy na Ciebie

Gość gość
8:57, 9:23 i co z tego wywnioskowalyscie?

Gość gość
Kobiety lubią zdobywać..albo w całości,albo na uśmiech, albo na więcej. Dla jednych celem jest sex, bliskość, dla innych celem już samym w sobie jest odwzajemniony uśmiech, spojrzenie, rozmowa.

Gość gość
Raczej nie jest zainteresowany a ty sobie nadinterpretujesz.

Gość gość
17:16 a to faceci gadaja tylko z kobietami ktorymi sa zainteresowani?

Gość gość
tak ,z brzydkimi czy grubymi nie traca czasu

Gość gość
Rozmawiają z grzecznosci,tak samo jak kobiety z brzydkimi facetami,taka smutna prawda...

Gość gość
facet pewnie na ciebie czasem spojrzy a ty juz myslisz ze patrzy przeszywajacym wzrokiem, hehehe i tak wychodzi na to ze ma cie doopie

Gość gość
Dokladnie, zgadzam się z wypowiedzią powyżej

Gość gość
19:40, 22:09 moze i ma, mam go gdzies:p