Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wybaczyć chłopakowi drobne kłamstewka?

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak twierdzi, że zawsze mówi prawdę. Zazwyczaj się to zdarza, ale przyłapałam go na drobnych kłamstwach. Czy są powazne i powinnam się czepiać? Sami oceńcie. Twierdzi, że nie utrzymuje kontaktu z byłymi. Tymczasem wiem, że jedna z jego byłych jeszcze do grudnia zeszłego roku regularnie do niego pisała. Twierdzi, że gdy się pokłóciliśmy i zerwałam z nim, siedział w domu o płakał. Okazało sie, że umówił się z kumplem na miasto i świetnie się bawił. Zerwał internetową znajomość z jakąś babą, z którą zanim mnie poznał przesył zboczone smsy. Okazało się, że była jego "przyjaciółką" jeszcze przez pół roku naszej znajomości, z którą robił sobie pogaduszki. Nic nieprzyzwoitego, opowiadał jej o mnie, ale jednak zapewniał mnie, że nie utrzymuje z nikim takim kontaktu.

Gość gość
Ten typ tak ma, częście kłamie niż mruga. W poważnych sprawach też cię bęzie okłamywał. Ja bym nie wybaczyła.

Gość gość
Ja bym mu nie ufała i tyle.

Gość gość
A co to ma za znaczenie czy mu wybaczysz czy nie? I tak z nim będziesz i będziesz to znosić byle tylko "być w związku"!

Gość gość
To nie są male klamstewka, tu chodzi o inne kobiety...taki typ wierny nigdy nie będzie, jak nie była to będą ,,koleżanki". Obstawiam ze Już cie zdradzil i ze nie o wszystkim wiesz...ale pewnie i tak go Nie zostawisz. Nieraz jeszcze sklamie i doprawi Ci rogi. Tracisz czas.