Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zainteresowanie jak rozpoznajecie..??

Polecane posty

Gość gość

Jak zachowuje sie męższczyzna ktory sie podkochuje w kobiecie ?? Jak wyczuc ze cos do nas czuje ? I ze mu zalezy

Gość gość
Ja zachowuje się tak: - na wszystko się zgadzam (jak mnie zapytasz czy chce iść na cerowanie majtek w lokalnym muzeum to się zgodzę) - śmieję się z tego co mówisz, kiedy ty się uśmiechasz - patrzę na cb ukradkiem - patrzę na cb, kiedy ty na mnie patrzysz, ale nie wytrzymuje spojrzenia - staram się pokazać i obserwuje czy mnie podglądasz - boję się zagadać

Gość gość
Czasem wcale tego nie widać. Różnie bywa.

Gość gość
23.57 Powodem tego, że czasami nic nie widać jest nieśmiałość. Wiele pięknych ,odwzajemnionych miłości nie doszło do skutku z powodu tego największego wroga miłości.

Gość gość
Jak zachowuje sie męższczyzna ktory sie podkoch*je w kobiecie ?? - zaprasza na randki Jak wyczuc ze cos do nas czuje ? - prawi komplementy Jesli nie robi jednego i drugiego nie jest w ogole zainteresowany

Gość gość
Powodów jest o wiele więcej niż nieśmiałość

Gość gość
No dokladnie,powodow moze byb wiele.A jaki jest Twoj przypadek 23.49

Gość gość
Czy to ty z tego tematu:"Czy ja mu się podobam?"

Gość gość
Jak mówi chcę cię wyruc*ć to jest zainteresowanie faceta

Gość gość
nie ma czegos takiego jak niesmialosc jak facet olewa, ignoruje, nic nie robi to nie jest zainteresowany

Gość gość
Kazdy jert inny.

Gość gość
Roznie z tym zakochaniem bywa. Slyszalam duzo histori. Wiekszosc tak jak ktos pisal, flirt, patrzenie w oczy itp. Ale znam 2 przypadkk gdzie koles byl mega zakochany w dziewczynie a zachowywal sie jak by jej ostro nie lubil. Unikal, zlewal, nawet jej nie zauwazal- chociaz czasami powiedzial czesc czy zamienil pare slow, z tego co wiem ona pisala a on ja totalnie zlewal. Dopiero po paru miesiacach sam zaczal do niej pisac i jej wszystko wyjasniac ze sie wstydzil ze unikal bo nie chcial sie zakochac itp

Gość gość
pokazywanie języka i nie patrzenie w oczy ma być oznaką zainteresowania? szybka odmiana bo jeszcze tak nie dawno gapił się ukradkiem nagrywał telefonem, próbował zaczepić

Gość gość
To wszystko o czym piszecie jest a on nie robi kroku dalej. Pewnie chuj ma żonę :o

Gość gość
Ja bym nie poznała

Gość gość
nie ma czegoś takiego jak nieśmiałość jak kobieta olewa, ignoruje, nic nie robi to nie jest zainteresowana

Gość gość
Jak zachowuje się kobieta która się podkochuje w mężczyźnie??? - zaprasza na randki Jak wyczuć że coś do nas czuje ? - prawi komplementy Jeśli nie robi jednego i drugiego nie jest w ogóle zainteresowana

Gość gość
Ale upraszczacie strasznie.

Gość gość
Tak wogole to pytanie bylo o facetow to czemu piszecie jak kobieta sie zachowuje

Gość gość
Powtarzam jest jeden najbardziej widoczny znak,jak facetowi się podoba kobieta to na nią patrzy albo perfidnie albo zalotnie albo ukradkiem,jeśli to robi a nie podchodzi,nie proponuje spotkania to albo kobieta go bardzo onieśmiela albo nie daje mu wystarczających sygnałów,że go akceptuję,nie wie czy nie dostanie kosza(nie mówię o zdobywcach,mam takiego kolegę,próbuje do bólu i się nie zraża,chciałbym tak),jeśli jego obiekt jest z pracy to tym bardziej obawia się kosza, albo wstrzymują go pewne ograniczenia czyli bardzo mu się podoba ale jest żonaty wtedy analizuje czy warto w to wchodzić,może być tak,że będzie niezdecydowany wtedy,będzie w srodku walczył i może w takim zawieszeniu byc i tylko ostatecznie flirtować.

Gość gość
B facet nawet z premedytacją będzie tak patrzył by ona to widziała dlatego by sprawdzić jej reakcję,czy uśmiechnie się pod nosem,czy może lekko odwzajemni spojrzeniem,często też wtedy zauważam,że albo kobieta wręcz zmrozi wzrokiem i wtedy wszystko wiadomo,mamy ułatwione zadanie,że nie mamy czego szukać,gorzej jak wiele kobiet ma wzrok utkwiony na wprost,ze udaje,że nas nie widzi i czeka aż coś my zrobimy,bo chcą byśmy uważali,ze nie są łatwe ale to często utrudnia komunikację początkową bo wtedy co bardziej nieśmiały nie podejmie/nie zaryzykuje podrywu.

Gość gość
nawe t takie długie patrzenie prosto w oczy z nieruchomymi oczami i zastygłą twarzą , takie długie wprost w oczy przez kilkanaście sekund i dłużej to też znaczy zainteresowanie?

Gość gość
No to przegięcie jakieś,nie wiem co to może znaczyć ,wyglada mi na spojrzenie jakiegoś psychopaty.

Gość gość
Ja mam taka sytuacje ze jest facet ktory zerka na mnie ukradkiem bo to widze, ale ogolnie udaje ze mnie nie widzi. Jak ostatnio napisalam smsa do niego to nawet nie odpisal, ale dalej zerka ukradkiem

Gość gość
no ja też tak robię , że zerkam ukradkiem ale jak by mi coś napisała to bym odpisał chętnie .

Gość gość
15;10 wiec tutaj cos jest nie halo:p

Gość gość
Do Gość godz 12.00 Jaki jest moj przypadek ? Hm ciężki. Pisal pod byle pretekstem do mnie , był mily az bardzo, trochę wyczuwalam zdenerwowanie wrecz zestresowanie przy mnie.. Nie wiem czemu tak reagowal, potem doszlo stanie kolo mnie blisko , nastepny krok jego to patrzenie w oczy dosc dlugooo z powazna mina i dotyk ( chwycil mnie.za reke na krotko puscil. Z tym ze ja mam meza.. Dlatego chcialam sie dowiedziec jak zachowuje sie facet ktory cos czuje bo ciężko jest mi go rozgrysc..

Gość gość
Dodam jeszcze ze pyta o mnie poprzez znajomych..