Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny pomóżcie !!!

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co robić. Oblałam liceum w drugiej klasie, nie miałam jak poprawić a z chodzenia do szkoły wieczorowej musiałam zrezygnować z racji na sytuację rodzinną. Mam już 28lat i bardzo ciężko mi znaleźć pracę. Nie wiem co mam robić, wszędzie szukają doświadczenia, ludzi z wykształceniem itd. Pracowałam na strefie ekonomicznej ale nie dałam rady, nie umiem pracować na nockach tak samo efektywnie jak w ciągu dnia. A ja chciałabym pracę ambitną w której się spełnię, dojdę do czegoś i to co robię będzie miało jakieś zauważalne efekty. Co mam robić? czy są zawody dla takich jak ja?

Gość gość
zajmij się czymś a nie bzdury od rana na forum wypisujesz

Gość gość
Telemarketing. Wszystkiego ucza od podstaw, potem licza sie wyniki. Moja znajoma pracowala 2 lata na sluchawce, potem awansowala na trenera grupy, pol roku po awansie zostala kierownikiem oddzialu. Skonczyla jedynie gimnazjum, ale swietnie sobie radzi w tej pracy i super ze zostalo to docenione. Znam wiecej takich osob.

Gość gość
Dla mnie to nie są bzdury. Ja poważnie nie chce żyć bez pracy.

Gość gość
Jakakolwiek praca plus nauka. Wróć do szkoły

Gość gość
Co do jakiejkolwiek pracy to ciężko mi, nie umiem wytrzymać traktowania mnie jak śmiecia/niewolnika. Nie umiem podporządkować się i ślepo robić co karzą. Do tego ludzie na tych najniższych stanowiskach, nie zrozumcie mnie źle. Często słuchają disco polo, stale piją, gadają o imprezach, używają prostego języka, nie mają ambicji, jedyne co chcą od życia to mieć kasę którą przepiją. Nie chce skończyć jak oni.

Gość gość
Wyksztalcenie,potem praca chocby w mc donald,odziezowym etc.

Gość gość
zapłacę Ci szmato za seks ze mną 100zł bo nie masz wykształcenia