Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinga1PL

Odzież dla kobiet w ciąży

Polecane posty

Gość Kinga1PL

Czy może ktoś kiedyś z was kupował ubrania dla kobiet w ciąży przez internet?

Gość Złota01
Jasne. Uwielbiam kupować przez internet. Jak byłam w ciąży znalazłam stronę 9fashion.pl i polecam.

Gość miła10
Pewnie, tak najlepiej :) Tylko trzeba uważać, gdzie się kupuje, nie wszystkie sklepy są godne zaufania. Z takich lepszych mogę polecić 9fashion, przechodziłam w ich ciuchach dwie ciąże i zawsze czułam się modnie i komfortowo.

Gość Mama Oli i Pawełka
Ja wypróbowałam sporo sklepów internetowych, bo nie za bardzo miałam gdzie kupować stacjonarnie, więc musiałam sobie radzić inaczej ;) Zdarzały się różne sytuacje, niektóre ubrania były zupełnie niepodobne do zdjęć, inne strasznie słabej jakości, a jeszcze inne ładne, ale za małe :P Jedyny sklep, który chyba nigdy mnie nie zawiódł to właśnie wspomniane 9fashion. Dlatego polecam go każdej przyszłej mamie :)

Gość Maja09
Ja w czasie dwóch ciąż ubieralam się w 9fashion. I jestem zadowolona.

Gość Aronia12
Jestem w pierwszej ciąży i już zaczynam rosnąć

Gość Malinak12
Będąc w ciąży miałam dylemat czy kupować ubrania online, lecz natrafiłam na bardzo pozytywne opinie na temat strony 9fashion - zaryzykowałam i nie żałuje :D

Gość anetka1029
Słyszałam od przyjaciółki, która jest maniaczką zakupów online, że warto zajrzeć na stronę 9fashion

Gość Instancja
Ja też podczas ciąży korzystałam z 9fashion. Chciaż próbowałam i w innych sklepach ale komfort noszenia był nie porównywalny.

Gość Melka2111
Będąc w ciąży miałam wesele siostry. Dopowiem że brzuszek był już dość spory i szukałam sukienki w której nie bede wyglądała jak piłka. Wtedy znalazłam 9fashion. A podczas ślubu czułam się poprostu pięknie :D polecam

Gość Sylwia23cv
No jasne, zamawiałam ubrania z różnych stron i najbardziej jestem zadowolona z 9fashion, super jakość ubrań.

Gość Pola212
9fashion? Znam! Kupowałam tam ja, kupowała moja siostra i dwie przyjaciółki. Trochę się też wymieniałyśmy ubraniami, jak któraś akruat nie potrzebowała. Bardzo fajne i uniwersalne rzeczy ;)

Gość Ewa029
Poszłam za Waszą radą i złożyłam zamówienie na 9fashion, na razie na jedną rzecz... i dostałam bardzo fajną i ładną sukienkę. Kupiłam trochę na wyrost, więc mam nadzieję, że będzie jak znalazł na święta, o ile mój brzuszek za dużo nie urośnie ;)

Gość mielzky
Właśnie ostatnio zamówiłam z jednej strony z polecenia przyjaciółki. Trochę się bałam ale no zobaczymy co to będzie. Ania bardzo polecala sklep 9 fashion i widziałam że jakościowo są super i kobieta w ciąży fajnie w nich wygląda.

Gość MajkaES
W ciąży najlepiej przez neta! W końcu mało która z nas ma z brzuszkiem jeszcze siłę chodzić po sklepach :P Widzę, że wszystkie polecacie tu 9fashion, to i mi się przypomniało, że w pierwszej ciąży (teraz jestem w drugiej :P) zamówiłam tam jedną rzecz i faktycznie była spoko. Także mogę potwierdzić Wasze pozytywne opinie ;)

Gość Daria123v
Dziewczyny, a czy któraś z Was zamawiała jeansy na tym 9fashion? Jak z ich jakością? Szukam dobrych i wygodnych ciążowych spodni, bo to jednak podstawa ;)

Gość Patka34
Tak, ja zamawiałam jeansy, nawet dwie pary i obie były super. Mają dobry skład, poza tym są bardzo wygodne i trwałe. Jak już urodziłam i nie były mi potrzebne to służyły świetnie jeszcze mojej kumpeli :)

Gość Rita2
Ja też kupiłam spodnie na 9fashion. Fajne i bardzo wygodne. Świetne nie tylko na spacery, ale i do pracy, bo są bardzo ładne. Jak szukasz praktycznych jeansów ciążowych to jak najbardziej je polecam :)

Gość krystyna23
No jasne, zamawiałam ubrania z różnych stron i najbardziej jestem zadowolona z 9fashion, super jakość ubrań.

Gość Lasocka
Jasne, że tak. Jesli chcesz się czuć komfortowo, modnie i kobieco to tylko 9fashion.

Gość Helena2
Aktualnie jestem w 3 ciąży i cały czas jestem wierna 9fashion, super jakość w przystępnej cenie.

Gość MilaWanila
A ja wypowiem się krótko i na temat. Tak jak koleżanki polecam 9fashion. Najlepszy sklep online dla "ciężarówek"

Gość blondi233
Modne i wygodne ciuchy to tylko 9fashion. Podczas dwóch ciąż ostatnie miesiące były chłodne i chodziłam w ich ciuchach.

Gość Bella56
A ja wypowiem się krótko i na temat. Tak jak koleżanki polecam 9fashion. Najlepszy sklep online dla "ciężarówek"

Gość Grinkav
Kiedyś nie przepadałam za zakupami online. Po zajściu w ciąże szukałam stacjonarnie ubrań ale nic z tego. Patrzyłam po forach jakiś poleceń, opinii i zdecydowanie mamusie polecały 9fashion. Właśnie czekam na kuriera z paczką :D

Gość Farra
Właśnie nie bardzo ufam zakupom przez internet ale namawiacie mnie na ten sklep i chyba spróbuje :) może coś polecicie konkretnego... chciałabym jakąś sukienkę

Gość harra
Ja sukienkę mam jedną z tego sklepu. To ta Careli. Fajnie mi się sprawdza :)

Gość Buzka21
Też mam kilka ubrań z tego sklepu i polecam Ci sukienkę Patrice. Ogólnie super opcja jest karta podarunkowa. Ja właśnie w ten sposób poznałam tą stronę.

Gość Lenka34
Zgadzam się że super opcją jest karta podarunkowa. Dostałam od swojej przyjaciółki na ten sklep i jestem bardzo zadowolona

Gość Kumia
Ja kupowałam IRINE. Bardzo kobieca i zwiewna sukienka