Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zajęty facet od 5 lat do mnie zarywa o co mu chodzi

Polecane posty

Gość gość

A więc jestem z małego miasta z którego raczej wszyscy się znają. Facet wspomniany w tytule od zawsze mi się podobał jednak ja byłam w związku i on JEST nadal w związku. Mijaliśmy się w sumie parę razy na mieście, często w towarzystwie swoich drugich połówek. Pół roku temu zakończyłam 4 letni związek i założyłam sobie instagrama. Zauwazyłam, że podglądał moje relacje ale nie obserwował mnie. Jakiś miesiąc temu w środku nocy wysłał prośbę o obserwowanie gdy zrobiłam konto prywatne. Stwierdziłam, że zagadam(jestem ogólnie odważna w tych kwestiach) i napisałam, że widze, że chyba go bardzo interesuje. Zaczęła sie gadka, że zachwycony, że do niego napisałam,że trzeba iść na kawę itp. Od tego czasu odzywa się co parę dni, zawsze mega miły. Twierdzi, że od zawsze mu sie podobałam itp. Wiem, że jest w związku od 5 lat ale wogóle unika tematu tej dziewczyny, dowalił, że nie planuje ślubu ani dzieci. Nie wiem jak go rozumieć,nie ukrywam, że też zawsze był to mój nieosiągalny ideał ale czy jest sens pisania z takim facetem??? Jak to rozumieć? W sumie o potencjalnej kawie wspomniał tylko raz więc uznaję to za żart jednak zastanawia mnie czego on właściwie chce odemnie..

Gość gość
Powiedz mu, ze galerianki są chytre i cwane, patola jakoś musi nadrabiać, z taką się wiązać to obciach, gdy tyle jest wspanialych, ładnych, inteligentnych, wykształconych i mądrych młodych kobiet.

Gość gość
Chce seksu na boku. Olej typa

Gość gość
Zajętego faceta swedzi koń? Tymbardziej, że jego lala nie jest brzydka i nie widać kryzysu u nich na fb.. wiadomo to tylko internet.. ale wiem, że codziennie u niej siedzi a gdy wraca od niej pisze do mnie..

Gość gość
18.12 bo zachcialo mu się INNEJ kobiety do lozka, bo pewnie juz rytuna u nich i tęskni za odmiennością ;). Nie wiesz jacy są faceci? Będzie Cie tak bajerowal dopóki Cie zaliczy. Miej honor i olej faceta!

Gość gość
Jakich odpowiedzi jeszcze oczekujesz? Ze nagle się w Tobie zakochał i się z Toba zwiąże? Serio nie wiesz jacy są faceci? :D Przeleci Cie raz czy pare razy i będzie szukał innej na boku. Taki typ

Gość gość
Pytasz jakbyś miała 15lat. O co chodzi gdy facet zarywa do kobiety, no o co? Zawsze chodzi o to samo.