Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to odbierać?

Polecane posty

Gość gość

Poznaliśmy się na wyjeździe integracyjnym. Był bardzo zabawny, z poczuciem humoru, po prostu był fajny. Ale nie w moim typie. Mieliśmy dużo wspólnych tematów. Po wyjeździe kontakt nam się trochę urwał. Pisaliśmy 2- 3 razy w miesiącu. W styczniu tego roku wyjechał na wyspy. Trochę się poklocilismy, ale uznałam, że fajny z niego chłopak i schowam dumę do kieszeni. Zaprzyjaznilismy się. Pisaliśmy ze sobą 3- 4 razy w tygodniu. Czasami było tak, że nie odpisał, albo odpisał za kilka dni. Czułam się jak taka zapchaj dziura i zamiast go zostawić dalej w to brnęlam. Pomału zaczynałam się zakochiwac. Jednak stwierdziłam, że czas z tym skończyć i wyjechałam do pracy nad morze. Po miesiącu napisał, pytał co się stało, dlaczego już z nim nie rozmawiam. Nie powiedziałam mu, że mi się podoba. Udałam, że nie miałam czasu. Od tamtej pory już tylko telefonowalismy że sobą.... i to chyba jemu bardziej zależało na relacjach ze mną. Ja wróciłam do domu, bo sezon się skończył. On wrócił kilka dni temu do Polski. Przyszedł do mnie do pracy i zaprosił na swoje urodziny. Konsultował ze mną kogo ma zaprosić (?) Nie znam jego znajomych, może 2 Czy 3 osoby, bo są to nasi wspolmi znajomi. I teraz pytanie, myślicie, że coś do mnie czuje? Czy to tylko koleżeńskie relacje?

Gość gość
Zapcha Ci w dziure po urodzinach i będziecie żyć długo i szczęśliwie.