Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bałybyście sie tam chodzić?

Polecane posty

Gość gość

chodzę często do parku na spacery, fajny jest, bo dość duży, taki leśny i ostatnio idąc zauważyłam, że gdzieś przy ścieżce siedzi przykucnięty chłopak (nastolatek raczej), w pierwszej chwili pomyślałam, ze załatwia jakieś potrzeby fizjologiczne, ale potem przypomniałam sobie że był tyłkiem w kierunku ścieżki zamiast tyłkiem w kierunku traw (raczej był całkowicie ubrany) wydawało mi się, że na kogoś patrzy przez trawy (nie na mnie bo ja nie byłam w zasięgu jego wzroku) i się jakoś przestraszyłam i zaczęłam bardzo szybko iść do domu i teraz nie wiem czy ten park jest bezpieczny czy nie;/ a to jedyne miejsce zielone gdzie mogę spacerować a potrzebuję ruchu ze względu na zdrowie, nie wiem czy przesadzam..

Gość gość
Hahaha, jaka intryga. Potrzebujesz ruchu więc musisz chodzić przez park pełen zboczeńców. No patowa sytuacja, współczuję! :D

Gość gość
jest też taka opcja, że bawił sie w chowanego z kimś, ale na dziecko raczej nie wyglądał

Gość gość
Może polował na wiewiórke

Gość gość
się nie śmiej, wszędzie smród spalin jak się wyjdzie na spacer, a tam przynajmniej tlen, zieleń

Gość gość
Możs ssrał w pieluchę?

Gość gość
wy byście się tam bały chodzić?