Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Soloi

Co sądzicie o zabawkach erotycznych

Polecane posty

Gość gość
Jakie można mieć? Pozwalają urozmaicić zabawę. Mam i stosuję plug analny, podczas se-xu daje mi poczucie podwójnej penetracji, niestety mój chłopak ma podobne odczucie, bardziej się podnieca i szybciej dochodzi.

Bardziej urozmaica wam życie erotyczne i dodaje pałera w podniecaniu was obojga.

Gość gość
To było pytanie? Pewnie, że tak. Najpierw cały dzień wysyłamy sobie pikantne sms'y a wieczorem wypijamy wino i stopniowo przechodzimy do sedna. Na oczach mojego faceta zabawiam się sobą i instaluję koreczek w pupie, pozwalam mu patrzeć a on już jest bardzo napalony, bawi się koreczkiem, robi mi minetkę a potem we mnie wchodzi i mam to boskie uczucie wypełnienia obu dziurek. Mam kilka koreczków, też taki z ogonkiem, bardzo go to rajcuje.

Oj to go kusisz cały dzionek a na wieczór jest nagroda i okazja do dania pełnego wizerunku zapowiedzi z sms. Ja też bym chciał mieć taką partnerkę co by mnie tak zachęcała i jeszcze była bardzo otwarta. Bo to mnie podnieca

Gość gość
Ja mam wibrator jak chlopak mnie posuwa to wibrator w pupci a sikus w ciipcee i czuje jak zeby mnie dwuch piepszylo a czasami to odwrotnie super sprawa bez jakiegos dodatkowego faceta . Jestem bardzo z tego zadowolona bo tez jestem mocno walona, wibrator zawsze pracuje dluzej bo chlopak nie wytrzymuje, a wibrator tez sie nie sposzcza, i ciaza nie grozi