Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Internet w telefonie

Polecane posty

Gość gość

Hej ,podpowiedzcie mi cos ,wiem jestem 100 lat za murzynami,ale do tej pory nie było mi to potrzebne.Kupuje sobie taki lepszy troche smartfon,jestem w Orange na karte i chcę miec w telefonie onternet,co mam zrobić??? wystarczy jak kupie jakis pakiet czy coś? do tej pory miałam smartfona,ale bez netu,pomóżcie:)

Gość gość
Internet nie orternet:)

Gość gość
Na kartę to pewnie są pakiety

Gość gość
Faktycznie jestes za murzynami ha ha,ale kup sobie pakiet w orange na stronie ich i nie musisz chyba mieć nic innego,routera czy coś.

Gość gość
Musisz mieć router ,inaczej się nie da

Gość gość
Wchodzisz na strone swojego operatora (tak samo jak na to forum). Sprawdzasz jaka masz oferte i co w niej jest. Jesli nie ma internetu lub jest malo lub jest drogi , to wtedy zmieniasz swoj pakiet na taki jaki jest najlepszy. Najczesciej daje sie to zrobic smsem lub tzw. "krotkim kodem". Jesli nie, to dzwonisz do operatora (numer jest na portalu) i zmieniasz oferte na taka jaka sobie wczesniej wybralas. Trzymaj sie. Powodzenia.

Gość gość
No i pokaz cycki w końcu;-)

Gość gość
Gośc 18:37 dziekuję bardzo:) spróbuję.

Gość gość
Up ja tez mam taki problem

Gość gość
Orange jest 100 lat za murzynami, ale inne sieci też. W ogóle nie dbają o klienta który ma tel na kartę lub mix, bo oferują badziewny zacinający się internet, który zwalnia po przekroczeniu jakiegoś tam progu. Kumpel miał doładowania w mix po 25zł miesięcznie i wystarczy że po doładowaniu obejrzał kilka dłuższych filmików na YT i już mu zwalniał i buforowało w nieskończoność. Nie wiem czemu ale tylko telefony na abonament mają dobre pakiety internetu....

Gość gość
Widzisz jak ktoś kupuje najmniejszy pakiet i filmy ogląda... Szybko wyczerpie a potem jest darmo ale na ograniczonym transferze. Najlepsze są jak największe pakiety, oczywiście gdy się dużo używa. Najtaniej wychodzi, kupując pakiety po dziesięć złotych wyda się grubo ponad stówę na miesiąc jak nie dwie. Kupując największe zmieścisz się w 50-70zł na miesiąc.