Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o kobiecie 32 lata która na spotkaniu

Polecane posty

Gość gość

Mówi że lubi planszowki, rolki itp. Czułem się jakbym rozmawiał z 15 latka.

Gość gość
przecież i tak chodzi o jej tyłek .

Gość gość
Niby tak, ale spodziewałem się jakiś bardziej dorosłych tematów.

Gość gość
to idź z nią na łyżworolki może ona jest opóżniona w rozwoju albo cofnięta w rozwoju psychicznym xd może ma takie upodobania bo nie jest dojrzała xd no to zagraj z nią w scrable albo w twistera może lubi szachy albo warcaby można i w chińczyka zagrać zaproponuj może z tobą zagra xd może takie ma rozrywki i może jej to pasuje to na randce pierwszej zagrać xd

Gość gość
moja szefowa ma tyle lat i własną firmę i też lubi planszówki i rolki, uważasz, że taka kobieta jest niepoważna? :D ma swoją firmę, męża i robi karierę

Gość gość
a to co jak ma 30 lat to ma lubić tylko ostry sex w szparkę i pupkę albo komedie romantyczne z karolakiem ,szycem i adamczykiem xd lub jakieś ma tylko oglądać telenowele brazylijskie jakieś luz marie i palomy xd to może lepsze ja znam kobiety co mają po 30 parę lat i lubią oglądać filmy marvela albo słuchają hip-hopu typu firma czy hemp gru no i co to nie może 38 lat kobieta posłuchać sobie popka xd albo pooglądać x -menów czy spidermana xd ? jak znam kobietę mojej matki znajomą co oglądała zmierzch a ma 50 parę lat i uwielbia pamiętniki wampirów xd albo dziewczynę kiedyś z taką gadałem co miała podobno 34 lata i oglądała hanah montanę i high school musical xd

Gość gość
Ja ja uznałem za niepoważna. Oczywiście można lubić rolki i planszówki ale jednak poprowadzenie ciekawej rozmowy też jest ważne. A przede wszystkim dojrzałej. W zasadzie to co ona chciała mi tym przekazać. To pierwsze spotkanie więc człowiek chce się dobrze zaprezentować czegoś dowiedzieć o drugiej osobie.

Gość gość
z taka stara sie spotkales?? :D na kafeterii cie wysmieja :d a na serio to jakby powiedziala, ze lubi zakupy i marzy o dzieciach to pewnei bylbys szczesliwy. sam pewnie jestes nudny i interesuje cie obiad , tv i seks...

Gość gość
pewnie jestes bykiem albo koziorozcem....

Gość gość
Koziorożec a to jest w moim znaku zapisane? Wiele mnie rzeczy k stresuje już mogła mówić o pracy, podróżach czy nawet pogodzie.

Gość gość
po prostu kobieta nie dla ciebie, co nie znaczy ze jakas glupia :P moze gadanie o pracy ja nudzi, chciala sie zrelaksowac.

Gość gość chcę
Chciałbym taką kobiete :P