Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocham dziewczyne z pracy ale chce kwasu

Polecane posty

Gość gość
Odzywamy się jak kolega i koleżanka. Ale ona mi sie podoba i zewnętrznie i jako osoba i ją bardzo lubię. (tzn chyba kocham a może trochę kocham nie wiem). Im więcej zdań wymienimy dziennie, wystarczy 10 minut jak jestem bliżej by pogadać, tym więcej o niej potem myślę. A jak nie mówię prawie nic, mimo, że to trochę przykre, tj. nie zbliżam się, to mnie to tak nie bierze. W końcu nie wytrzymam i powiem jej że się w niej zakochałem. Co wtedy? Nie wiem. Przestanie się odzywać? A tylko ja tam jestem. Może sam mam powiedzieć, żeby się nie odzywała? Nie wiem. Może ma zostac jak jest a ja w kóńcu powiem co czuję, jak nie przejdzie mi.

Gość gość
W sumie ciekawy jestem co by sie stało jakbym powiedział. Milczałaby zupełnie? I tak tak się nie da. Mam przerąbane. Wytłumaczyłaby mi znów, że ma chłopaka? A co to zmienia. Tam jest całe dnie ona i ja. Takie codzienne randki ja pier..le.

Gość gość
A moze ona tez cie chce ?

Gość gość
Jak To sobie wyobrażasz? Gada o swoim chłopaku czasem. Że z nim była tam, idzie tam. Jak on czasem zajrzy całus słyszę. I ona ma mnie chcieć? Lubię jak mówi moje imię, jak się wita, jak sama zaczyna rozmowę, bo ja jestem cichy lub boję się tak zaczynać, bo u mnie to jest angażowanie się w uczucia do niej. Ale i tak to jedyna osoba, do której nie obawiam sie podejść i mówić o czymkolwiek. Jest bardzo fajną koleżanką. Ale to samo tak się dzieje że ja o niej myślę ostatnio.

Gość gość
nie gadaj o sobie w moim temacie, tutaj ja sie żale

Gość gość
Nie wiem. Moj ulubiony kolega sam z siebie twierdzi ze mam chlopaka bo niemozliwe bym nie miala.

Gość gość
Stale jako mój kolega a ja chciałam czegoś więcej.