Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki był wasz pierwszy raz?

Polecane posty

Gość gość

Mój: U niego w domu. Ciemno. Duużo świeczek zapachowych. Najpierw przytulanie i całowanie się, potem zaproponował masaż z olejkiem.. Zdjęłam bluzkę i stanik, położyłam się na brzuchu. Odwróciłam się do niego i znowu zaczęliśmy się całować. Masował mi tyłek i ci pkę przez majtki. Zrobiło mi się gorąco, więc zdjął mi spodnie - lubię to uczucie, kiedy rozpina mi rozporek. Zaczął całować i masować wewnętrzną stronę ud. Zdjął mi majtki, a ja jemu bluzkę. Znowu się całowaliśmy i włożył mi palca do ci pki. Było mi baaardzo błogo. Potem zniżył się i zaczął jeździć językiem po mojej cip ce. Byłam bardzo mokra. Masowałam mu pe nisa przez bokserki. Usiadłam na niego okrakiem, ocierałam się o niego i wyginałam. Lizałam mu szyję. Zniżyłam się do jego męskości i zaczęłam robić mu dobrze. Odpłynął po 2 minutach. ^^ Nie miał dość, więc szybko zabrał się za dogadzanie mi. To trwało jakieś 40 minut. Spokojnie się położyliśmy po wszystkim i po jakichś 15 minutach oglądania filmu zaczęłam go całować, znowu się podnieciłam i powtórka z rozrywki była tylko, że z użyciem gumki. Szukaliśmy długo właściwej pozycji. Wybraliśmy Na Jeźdźca. Jęczałam, bluźniłam - tak mi było dobrze. ;))) Ten 'etap' trwał też około 40 minut. ;)) Jakby co to polecam taki konkursik na bony do rossmanna: http://leadmy.pl/p/L6vP/3QVY/gjON

Gość gość
Niby spoko ale mam wrazenie jakbym dalej byla dziewica :/ nie czulan sie wyjatkiwo ani specjalnie pożądana rowniez. Z tamtym kolesiem stopniowo urywalam kontakt po tym zdarzeniu. Mimo że pol roku temu byłam w nim zadurzona, to po calym tym seksie mi sie odwidzialo.

Gość gość
Ja mojemu nie powiedzialam o tym ze jestem dziewica. Kiedy przyszlo co do czego...nie mogl sie wcisnac swoim penisem. Ja twardo nic nie mowilam. Sprobowal palcem. Kiedy byl juz tym palcem gleboko dosc polecialo chyba troche krwi. On to zauwazyl i niestety po robocie... Opadl mu z wystraszenia...czulam sie fatalnie on tez bo byl zaskoczony. Myslalam ze splone ze wstydu ....

Gość gość
Przyjemny,seks jest bardzo zdrowy dla ciała i umysłu.

Gość gość
Był i jest moim jedynym . Miałem 13 lat,on 28. Wciąż razem, minęło 15 lat od tego momentu.

Gość gość
Pierwszy raz z prostytutka. Miala na imie Ola. Bylo bardzo milo i sympatycznie. Bardzo sie stresowalem ale Ola zapewnila mnie, ze wszystko bedzie dobrze. Teraz dzieki niej czulem sie pewniejszy siebie i teraz mam zone i dzieci. Moja zona wie o moim pierwszym razie i o kolejnych z Ola. Dla niej nie liczy sie przeszlosc tylko to co teraz.