Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OGLĄDAM SE TERAZ AUTA DO 15TYS NA OTOMOTO

Polecane posty

Gość gość

do 100km ode mnie, żeby nie jechać kilkaset km gdzieś tam na drugi koniec Polski

Gość gość
nie wiem czy dziwnie tani, inne takie kosztują podobnie

Gość gość
Ja kupiłam kilka dni temu opla vectrę c sedan właśnie za 15 tys, jestem babą :P Byłam po auto na Śląsku, a mieszkam w centralnej Polsce. W bliższej okolicy nie było auta w lepszej cenie i w porównywalnym stanie. A chciałam też opla, bo miałam vectrę b.

Gość gość
tak Wróżbello, to autko dla babek takich jak ty pultasku ;)

Gość gość
przemo jeździł andrzejowym scenikiem ale jedynką a tutaj to dwójka, no i w o wiele lepszym staniem niz andrzejowy rdzewiak

Gość gość
on z zazdrości powie że to auto to małe gófno dla bab, a nigdy w życiu nie będzie tego nieudacznika stać na to by wydać tyle pieniędzy na samochód, on sie nawet golfa III nie dorobi ale ważne że z zazdrości powyzywa

Gość gość
jeszcze 3 razy wklej ten link pajatzu

Gość gość
Szukam chętnych osób, które chcą pracować stale lub dodatkowo online. Na początek oferuję 1500zł w tydzień a potem 2000-4000zł miesięcznie i więcej! Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a to Wejdź na http://pawlowski-lukasz.pl/zarobek-online-bez -inwestycji/ I tam masz informację oraz szczegóły o zarobku.

Gość gość
mnie też nie stać ale ja przynajmniej nie wyzywam i nie obrzydzam wszystkiego innym. Prawda jest taka że jakbym nawet nagrał ci filmik jak jadę własnym Ferrari Berlinetta za milion złotych to i tak być powyzywał zarówno mnie jak i auto i gadałbyś że Ferrari to g****o, a jeszcze pewnie zaraz byś zachwalał np Porshe albo byś gadał ze trzeba było sobie Lambo kubić a nie Ferrari, ale gdybym nawet miał to Lambo czy Porshe to dalej byś powiedział że to g****o i gadałbyś że Ferrari lepsze. Jakbym kupił opla, powiesz ze to g****o, że lepszy Ford, jakby kupił Forda gadałbyś zę to g****o i że lepiej japońca Honde, ale gdybym miał Honde znów byś powyzywał i wskazał na Toyote, a gdybym miał Toyote to dalej to samo i zapodałbyś np. Volvo i tak w nieskończoność bo robisz to wszystko tylko i wyłącznie z zazdrości i frustracji

Gość gość
prawda w oczy kole, argumentów brakuje to już tylko wyzywać potrafić, zresztą ty zawsze tylko wyzywać potrafisz i dlatego w życiu masz co masz czyli nic i jesteś kim jesteś czyli nikim, to co dajesz to też do ciebie wraca

Gość gość
Przem 91 a właściwie które z tych aut ci się podoba jak wyżej? Ludzie dają ci oferty aut a ty wybrzydzasz a na żadne cię nie stać więc?

Gość gość
namysłów opuść ten temat kretynie

Gość gość
Przemek a czy ty miałeś kiedyś prawo jazdy?

Gość Wrozbella
gość dziś weź się odwal, ja już mam auto tak dla Twojej wiadomości ;)

Gość gość
wiem wróżko, ja tylko na sekunde tą fure obejrzałem i wydawało mi sie ze to megane a nie scenic