Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kshatrya

Jako człowiek wierzący w Boga, czyję się dyskryminowany w Polsce...

Polecane posty

Gość Kshatrya

Ostatnio kupiłem do pracy parówki, robiące najpierw z cielęciny, potem z mieszanki kurczaka i cielęciny. Wcześniej czytałem skład i nie było wzmianki o czymkolwiek wieprzowym. Ostanio przeczytałem skład i było wymienione "białko wieprzowe". To samo w pizzerii. Wszystko, albo z szybką, albo pepperoni... Tymczasem ja nabrałem wstrętu do wieprzowiny, czytając tekst: "Bo oto Jahwe przyjdzie w ogniu, a jego wozy jak huragan, aby dać upust swojemu gniewowi i spełnić swoją groźbę w płomieniach ognia, gdyż ogniem i swoim mieczem dokona Jahwe sądu nad CAŁĄ ZIEMIĄ i będzie wielu pobitych przez Jahwe. Ci, którzy się uświęcają i oczyszczają, aby wejść do pogańskich gajów za jednym, który kroczy w pośrodku, ci, którzy jedzą MIĘSO WIEPRZOWE i płazy, i myszy, wszyscy razem zginą - mówi Jahwe. Ja bowiem znam ich uczynki i zamysły i przyjdę, aby zebrać wszystkie narody i języki; one przyjdą, aby oglądać moją chwałę!" Izajasza 66:14 -18

Gość gość
taaaaa. super, kup pasztet drobiowy i sprawdz sklad. nie zdziw sie jesli sie okaze ze moze zawierac dodatek selera. smiechlem sam pare razy w sklepie... az przestalo to bawic. nie chcesz jesc wieprzowiny? wyprowadz sie na wies, hoduj zwierzaki, zajmuj sie nimi, ubijaj, oporzadzaj, zajadaj zdrowsza zywnosc. zadbaj sam o siebie jesli cos nie odpowiada - nie rob z siebie ofiary wlasnej biernosci.

Gość gość
A kto to k***a jest Jahwe? Bostwo w chmurach a tak ogolnie to jechowcy to sekta.Tak sekta. Ludzie w tej religii sa trzymani za mordy i oszukiwani. A prawda jest okrutna i dlatego nue chca byscie o niej wiedzieli. Ty nie masz wlasnego rozumu i podazasz za tymi jelopami zamiast zrobic po swojemu i zjesc ta szynke, wolowine czy pasztet