Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imię dla córeczki Elsa jak sądzicie ładne?

Polecane posty

Gość gość
Do 23:16 Milagros to była moja idolka przez wiele lat a telenowela była najlepsza ever.

Gość gość
:/ yy nienawidzę tej piosenki.

Gość gość
gość dziś Do 23:16 Milagros to była moja idolka przez wiele lat a telenowela była najlepsza ever. x Ile mialas lat gdy leciala w tv?

Gość gość
Do 23:36 nie pamiętam nawet :) ale później jak poznałam mojego obecneho męża jak miałam 19 lat to razem oglądaliśmy powtórki bo on jak się okazało też był fanem :) nawet miał plakat Natalii Oreiro na ścianie podobno a najmilej wspomina dyskotekę, pewnie wiesz dlaczego hahaha ;)

Gość gość
Do tych dwóch co kochają Milagros- macie nowy temat specjalnie dla was założyłam :) no dobra tak naprawdę też jestem fanką ;) Co do Elsy to jestem za :)

Gość gość
A może Elza? Brzmi bardziej "po polsku". Ktoś tam wyżej wie, że dzwoni ale nie wie, w którym kościele. Była "Elza z afrykańskiego buszu" książka i film faktycznie o lwicy.

Gość gość
Fajne ale ja bym się nie odważyła dać dziecku tak na imię. Jakoś mi nie pasuje do dorosłej kobiety..

Gość gość
Moja siostra jest nauczyciela w szkole. Nawet nie wiecie jak nauczyciele śmieją się z takich innych imion. Z jak są jesiki (Nie wiem jak to się pisze) to specjalnie wymawiaja tak jak jest napisane. Ja rozumiem, że siostra chce tak dac jej na imię. Ale to ta dziewczynka będzie na codzień cierpieć, a nie jej siostra. Może imię elza (elsa to już jak wyżej pisali nie bardzo pasuje do polskiego) dajcie na drugie jak już tak bardzo chcecie

Gość gość
Pamiętam jak w szkole pedagog zapytał jedna jak ma na imię. Gdy powiedziała to ta jej na to ale podaj imię a nie ksywami rzucasz. Minę miała bezcenna gdy się dowiedziała jaka fantazje mieli starzy. Brat zresztą równie debilne imię posiada.