Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imię dla chłopca Sergiusz?

Polecane posty

Gość gość

Mąż chce takie dla syna. Ja wybierałam dla córki a mąż się uparł bo jego przyjaciel ze szkoły średniej tak miał na imię.

Gość gość
Sergiusz mi sie kojarzy z ruskim Siergiejem. A jakie jest zdrobnienie?

Gość gość
Ciesz się, że nie zapatrzył się w szkole na kolegę Poncjusza lub Winicjusza...jakby mój facet tak próbował ukarać moje dziecko to niech by miał zadek ze złota, mógłby wybrać imię, ale śwince morskiej a nie dziecku!

Gość gość
A mi jako facetowi bardzo się podoba to imię, brzmi bardzo męsko, nie ma durnych zdrobnień typu Kajtek czy Robcio i jest rzadko spotykane. Ostatnio w tv widziałem wywiad z jakimś Sergiuszem i właśnie bardzo mi się to imię spodobało.

Gość gość
Bo to tak jest że dla dziewczynek powinny wybierać imiona kobiety a dla chłopców mężczyźni. Kobiety nadają chłopcom zniewieściałe imiona Kacperek, Antek i inne nijakie

Gość gość
Brzydko. Lepsze Remigiusz.

Gość gość
Bardzo ładne imię. Znam jednego Sergiusza i to super gość.

Gość gość
Jasne jak takie patosowe imiona wchodzą w grę to w szkole zrobią z niego Ser czy sądzisz że wszyscy będą w imię zamysłu ojca Sergiuszować synkowi. Chcesz imię bez skrótów to wybierz krótkie jak Igor bo Sergiusz, Ireneusz, Mateusz to tylko kwestia fantazji dzieciaków które jak wiadomo potrafią być bardzo okrutne.